Juvenil A – Málaga CF: Una altra ronda de Copa en joc

Juvenil A – Málaga CF: Una altra ronda de Copa en joc

(16:30 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana disputa els vuitens de final de la Copa del Rei Juvenil a partit únic contra els andalusos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Juvenil A del Barça disputa aquest dimecres (16:30 hores, en directe per Barça TV) el duel de vuitens de final de la Copa del Rei contra el Málaga CF. Una nova eliminatòria que es decidirà a partit únic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb el passi als quarts de final en joc.

El conjunt dirigit per Òscar López vol superar una altra ronda, després d’imposar-se a la Damm per 4-1 el passat 8 de gener en els setzens de final. Els andalusos, per la seva banda, van necessitar els penals (3-4) per imposar-se al Cádiz després d’acabar el partit amb empat 0-0.

En la Divisió d’Honor, els blaugranes lideren el grup 3 amb 42 punts (en 17 partits), amb cinc de marge respecte del Zaragoza, que ocupa la segona posició amb 37. En el grup 4, el Málaga és quart amb 36 punts (en el seu cas en 19 partits), a 12 del líder, que és l’Almería (48).

En la prèvia del partit, Òscar López va comentar: “Estem en un moment de forma molt bo, en el qual els jugadors estan aprenent constantment en totes les competicions”. Sobre el rival en la Copa del Rei, el tècnic blaugrana va afirmar que “el Màlaga és un equip amb bon tracte de pilota, amb bona associació, un equip típic dels planters andalusos”.

En cas de classificació, el Juvenil A disputaria l’eliminatòria de quarts de final, també a partit únic, el dimecres 15 de febrer contra el rival que deparés el sorteig.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut