Juvenil A - CF Damm: Classificats per als vuitens de final! (4-1)

Victòria del Juvenil A blaugrana en els setzens de final de la Copa del Rei a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Juvenil A jugarà els vuitens de final de la Copa del Rei després d’eliminar a la Damm per 4-1 en els setzens de final, en un partit molt igualat que no s’ha decidit fins al tram final de la segona part, amb els gols d'Unai Hernández (x2), Lamine Yamal i Dani Rodríguez.

Un valor doble ja que la Damm era l’únic equip que havia aconseguit derrotar el Juvenil en el que portem de temporada. Però aquesta vegada la victòria ha estat culer i, per tant, l'equip jugarà els vuitens de final de la Copa del Rei el proper 25 de gener.

Millora en els últims minuts

Els setzens de final de la Copa del Rei no han començat de la millor manera per al conjunt d’Óscar López, ja que poc ha trigat la Damm en avançar-se en el marcador, amb un gran xut per l’escaire de Javi Sarasa que res ha pogut fer Astralaga (1-0, min 13).

Però després del gol, el Barça ha agafat més la iniciativa del partit i ha intentat empatar l’eliminatòria el més aviat possible. I ho ha intentat atacant molt per les bandes, especialment amb un Lamine Yamal molt actiu, però la Damm ha defensat bé. La més clara l'ha tinguda Héctor Font al minut 31, quan ha rematat una centrada lateral que ha acabat aturant Aljama, el porter del conjunt visitant.

I quan semblava que la primera part acabaria amb derrota blaugrana, ha arribat una jugada entre Yamal i Caravaca, que ha centrat la pilota perquè Unai empatés el partit (1-1, min 40).

Sentència blaugrana!

El Barça ha sortit a la segona part amb el mateix nivell amb el qual l’ha acabat, arribant molt i amb perill a l’àrea cervesera, amb dues ocasions molt perilloses: una d’Unai Hernández que ha tocat el travesser i una altra que ha tret la defensa de la Damm sota pals.

Però pocs minuts després, l’àrbitre ha xiulat un penal a favor dels blaugranes que Unai ha convertit en el 2-1 (min. 63). Amb aquest gol el Barça estava classificat per als vuitens de final i la Damm necessitava augmentar la intensitat per intentar igualar el partit en els pocs minuts que quedaven.

Però ha estat el Barça el que ha aprofitat per sentenciar l’eliminatòria al contracop, amb un gran gol de Lamine Yamal al minut 87 (3-1) i un nou gol dos minuts després de Dani Rodríguez (4-1, min 89). Gol definitiu que fa que ara el proper repte siguin els vuitens, que es jugaran el proper 25 de gener.

Juvenil A, 4

CF Damm1

Juvenil A:  Astralaga, Héctor Fort, Arnau Casas, Sergi Dominguez (Martin, min.76), Xavi Moreno (Gerard González, min. 76), Gerard Hernández, Lamine Yamal, Toni Caravaca, Ángel Alarcón (Marc Guiu, min.89), Unai Hernández (Joan Anaya, min. 89) i Derek Cuevas (Dani Rodríguez, min 71).

CF Damm: Aljama, Beneite, Robert, Cortés, Jan (Sahel, min. 78), Yahir (Guifré, min. 90), Pedro (Pedrosa, min. 62), Eliott (Sando, min. 62), Javi, Miguel (Pol Elías, min. 78) i Jurado.

Gols0-1, Javi Sarasa (min, 13); 1-1, Unai Hernández (min. 40); 2-1, Unai Hernández (min. 63); 3-1, Lamine Yamal (min. 87); 4-1, Dani Rodríguez (min. 89).