CE Constància – Juvenil A: Victòria treballada per seguir sumant (1-2)

Els blaugranes guanyen tres punts d’or que els permet seguir al segon esglaó de la classificació a tan sols un punt del líder

Després de l’empat contra el Zaragoza, el Barça s’ha tornat a retrobar amb el triomf. Els blaugranes s’han imposat al CE Constància (1-2) en un partit on el conjunt local s’ha avançat en el marcador, però dos gols d’Àngel Alarcón han aconseguit capgirar el resultat i firmar la victòria culer.

Igualtat al marcador

El partit ha començat amb un clar domini blaugrana, que des del primer minut han estat fidels al seu estil, generant jugades llargues per aconseguir plantar-se a l’àrea rival amb joc de pilota. I tot i que això ha provocat arribades constants a la porteria balear, el CE Constància ha estat l’encarregat d’obrir la llauna al minut 25. En el primer xut a porteria que ha tingut el conjunt d’Inca, Luis Alomar ha enviat la pilota al fons de la porteria d’Astralaga (1-0).

El Barça no ha trigat a reaccionar, ja que al minut 32, un xut des de fora l’àrea d’Ángel Alarcón ha posat l’empat al lluminós.

Ángel marca i sentència

A la represa, el Barça ha continuat treballant el partit per aconseguir la victòria. Les arribades a l’àrea contrària han estat constants, però no ha estat fins al minut 71 que un nou gol d'Alarcón ha capgirat el marcador. Després d’un contraatac, el migcampista blaugrana ha perforat la porteria local amb un xut des de fora l’àrea i ha col·locat l’1-2 final.

Amb aquesta victòria els blaugranes es mantenen segons a la classificació amb set victòries, dos empats i una derrota i continuen a un punt del líder. El proper compromís es disputarà a casa el diumenge 20 de novembre contra el Gimnàstic de Tarragona (12h).

CE Constància, 1
Barça, 2

CE Constància: Morillas, Bestard (Albert Ferrer min. 80), Dani ( Joan Torres, min. 59), Navarro ( Llorenç Canaves, min. 80), Hugo, Ordinas, Alomar, Luca, Màxim (David Vázquez, min.59), Diego, Acedo (Sergi de Dalmases, min. 64).

Barça: Astralaga, Héctor Fort, Cantero, Casas (Sergi Domínguez, min.45), Xavi Moreno (Gerard González, min. 66), Biel Vicens, Lamine Yamal (Anaya, min. 86), Caravaca (Derek min.66), Luzzi (Aleix Garrido, min. 66), Unai, Ángel Alarcon.

Gols: 1-0, Alomar (min.25); 1-1, Ángel Alarcón (min.32); 1-2 Ángel Alarcón (min. 71)

Àrbitre: Federico. Targetes grogues pels jugadors balears: Alomar, Luca, Acedo i Joan Torres. I targeta groga blaugrana per Casas.