Juvenil A – Zaragoza: Empat en un duel d’altura (2-2)

Els blaugranes s’han avançat a la primera part, però dos gols en cinc minuts del conjunt aragonès a la segona han posat l’empat al marcador

Empat contra el líder. El Barça ha sumat un punt en un duel d’altura on s’enfrontaven els dos primer classificats de la Divisió d’Honor. Tot i la superioritat blaugrana durant tot el partit, dos gols als primers minuts de la segona part han frustrat els objectius de l’equip blaugrana d’aconseguir el liderat de la competició.

Superioritat culer

Decidit a dominar el duel des del xiulet inicial, el Barça ha començat el partit amb un ritme ofensiu molt alt. Les primeres ocasions de perill no han trigat en arribar. I és que, després de la sortida d’un córner, Biel Vicens ha tocat d’esperó una rematada d’Alarcón que el porter del Zaragoza ha pogut desviar. Tot seguit, l’ha tingut Lamine amb una gran jugada individual on la pilota ha sortit per línia de fons fregant el pal de la porteria visitant.

I, després de dues ocasions, a la tercera ha anat la vençuda. I és que després que Luzzi enviés la pilota al pal, Aleix Garrido ha rematat el refús i ha acabat perforant la porteria dels de Javier Garces. A les acaballes de la primera part, el Barça ha ampliat distàncies en el marcador amb una acció que no ha pogut finalitzar Luzzi, però que Alarcón ha acabat empenyent al fons de la porteria.

La nota negativa de la primera meitat ha estat l’expulsió de Martin Georgiev  (min. 45) en veure la segona targeta groga després d’un contacte amb el bra amb un davanter del Zaragoza.

Remuntada saragossana

A la represa, tot i que el rumb del partit no ha virat en els primers minuts, el Zaragoza ha aprofitat una arribada a l’àrea blaugrana per retallar distàncies en el marcador. Chema, amb un gol entrant des de segona línia, ha posat el 2-1 en el lluminós. Els blaugranes han perdut confiança en veure l’efectivitat del conjunt aragonès i això ha provocat que, minuts després, arribés l’empat al marcador: una doble rematada de Yohaner després d’una primera aturada d’Astralaga ha situat el 2-2.

A poc a poc, el conjunt barceloní s’ha anat refent i ha tornat a imposar la seva llei en el terreny de joc, aproximant-se a la porteria amb diverses ocasions generades. Malauradament, els blaugranes no han pogut aprofitar les ocasions i el partit ha acabat amb empat al marcador.

El pròxim compromís es disputarà aquest diumenge 13 de novembre a fora contra el Constància.

Fitxa Tècnica

Juvenil A,  2

Zaragoza, 2

Juvenil A: Ander Astralaga, Héctor Fort (Sergi Domínguez, min.82), Rubén Cantero, Martin Georgiev, Gerard González (Xavi Moreno, min.82), Biel Vicens, Lamine Yamal (Derek Cuevas min. 87), Aleix Garrido, Fabián Luzzi (Arnau Casas, min. 45), Unai Hernández (Dani Rodríguez min. 82) i Ángel Alarcón.

Zaragoza: Sergio de Cea, Sayuma (Barrachina, min.70), Andres, Lucas, Lluch, Lahoz, Chema, Beamonte, Pau Sans ( Fadel, min.70), Marco ( Yohaner, min. 45) (Jano, min.82) , Liso (Montesinos, min.77)

Gols: 1-0; Aleix Garrido (min.20); 0-2, Alarcón (min. 45); 2-1 Chema (min. 53); 2-2, Yohaner (min.57)

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas. Targeta groga per al blaugrana Unai Hernández. Doble targeta groga per al blaugrana Martin Georgiev, que ha estat expulsat. Targetes grgogues per als jugadors del Zaragoza Lahoz i Beamonte.