Juvenil A - Athletic Club: La Copa de Campions és blaugrana (2-0)

Juvenil A - Athletic Club: La Copa de Campions és blaugrana (2-0)

Els gols d’Àlex Valle i Fermín fan que els culers guanyin un títol que feia 11 anys que no aconseguien celebrar

El Juvenil A del Barça s’emporta la Copa de Campions! Un títol que feia 11 anys que no aconseguia i que ha assolit després de derrotar l’Athletic Club a la final (2-0) que s’ha disputat a Las Rozas. El gol d’Àlex Valle en el primer temps i el definitiu de Fermín ja sobre el temps afegit han estat decisius per als d’Òscar López, que tanquen la temporada amb la Lliga i una Copa de Campions que els proclama com el millor equip juvenil estatal. 

 

Primera meitat clarament blaugrana

Tot i que no han començat bé les coses, amb el canvi obligat per lesió d’Estanis per Saidou (min 3), el Barça ha dominat la final des de l’inici i ha estat el clar protagonista ofensiu. I el pas dels minuts ha fet decantar la balança de forma clara cap al cantó blaugrana, que ha aconseguit avançar-se abans de la primera mitja hora de joc. 

Víctor Barberà, amb tres ocasions clares, podria haver marcat abans, però finalment ha estat una magistral assistència seva cap a Àlex Valle la jugada que ha servit per inaugurar el marcador (1-0, min 25). Una acció que ha fet justícia al que s’ha vist sobre la gespa, amb un Juvenil A superior i molt complet, també sense problemes en defensa. 

Malgrat el gol, el Barça no s’ha relaxat i ha continuat buscant el segon, però sense perdre la seriositat i concentració. D’aquesta manera, els d’Òscar López han mantingut el control del duel i de la final i han marxat amb victòria al descans.

Copa de Campions Juvenil A

L’Athletic ho intenta... però el triomf és culer

Però a la represa, i també amb el canvi obligat de Chadi Riad per Arnau Casas (min 46), l’Athletic ha sortit una mica més ofensiu i ha tingut un parell d’aproximacions. El Barça també podria haver fet el segon, això sí. Una de les més clares, en una passada exquisida a l’espai d’Aleix Garrido cap a Mamadou, que ha centrat al segon pal per a una rematada de Juanda (min 52). O en una bona centrada de Fermín que ha acabat a les mans de Peñalver després d’una rematada de cap de Víctor Barberà (min 68). 

En el tram final, malgrat tot, i encara amb tot obert, l’Athletic ha estat a punt d’empatar amb una rematada de cap d’Aimar Peña, que ha marxat desviada per poc (min 84), i ha seguit pressionant fins al final. Els blaugrana, però, han aguantat bé i, quan el partit ja moria, ha aparegut Fermín, amb una jugada per la banda esquerra, per fer el gol de la sentència definitiva i permetre al Barça guanyar la Copa de Campions.

 

LA FITXA

JUVENIL A, 2

ATHLETIC CLUB, 0

Juvenil A: Astralaga, Miki Juanola (Pol Muñoz, min 67), Almeida, Chadi Riad (Arnau Casas, min 46), Àlex Valle, Casadó, Estanis (Mamadou Saidou, min 3), Aleix, Víctor Barberá, Ilias Akhomach (Jorge Alastuey, min 89) i Juanda (Fermín López, min 67).

Athletic Club: Peñalver, Santamaría, Lander Arenal (Alba, min 46), Duñabeitia, Santolaya (Unax Rezola, min 86), Sánchez, Badiola (Aimar Peña, min 78), Bita, Palacín (Ieltxu García, min 55), Álvaro Marín (Vicandi, min 46) i Sollano.

Gols: 1-0, Àlex Valle (min 25). 2-0, Fermín (min 94). 

Àrbitre: Montes Garcia-Navas. Groga per a Miki Juanola, Saidou i Ilias, del Juvenil A del Barça, i a Lander Arenal i Bita, de l’Athletic Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut