Definit el calendari de la Divisió d’Honor Juvenil

Definit el calendari de la Divisió d’Honor Juvenil

La competició recupera el format habitual, i el Barça d’Òscar López debutarà el primer cap de setmana de setembre visitant el camp del Lleida Esportiu

El Juvenil A del Barça ja coneix el calendari de la Divisió d’Honor. El conjunt que aquesta temporada dirigirà Òscar López, que va arrencar la pretemporada la setmana passada, estrenarà la competició el primer cap de setmana de setembre a domicili, concretament al camp del Lleida Esportiu. El primer partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà en la jornada 2 contra el CF Damm.

Els d’Òscar López tornaran a competir en el grup 3 amb la resta d’equips catalans, els aragonesos i els balears. El Juvenil A tancarà la primera volta a casa contra el CE Sabadell just després del Nadal, i l’última jornada de la lliga serà contra el mateix rival, però a domicili.

La Lliga recupera el format habitual previ a la Covid-19, amb set grups de 18 equips i sistema regular de 34 jornades. En el grup 3 el Barça defensa el títol que va assolir la temporada passada. En acabar la lliga, els campions dels set grups i el millor segon classificat disputaran la Copa de Campions. En la darrera edició, els blaugranes van arribar fins a la final i van caure amb el Deportivo La Corunya.

Així serà la primera jornada de la Divisió d’Honor Juvenil, grup 3:

CD Ebro – UD Montecarlo
UD Unificación Bellvitge – RCD Mallorca
Girona FC – CE Europa
CF Damm – Gimnàstic de Tarragona
Lleida Esportiu – FC Barcelona
CE Sabadell – Cerdanyola FC
CD San Francisco – RCD Espanyol
CD Atlético Baleares – UD Cornellà
UE Sant Andreu – Real Zaragoza

Repassa el calendari complet aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut