Primera setmana d’entrenaments del Juvenil A a la Vall d’en Bas

Primera setmana d’entrenaments del Juvenil A a la Vall d’en Bas

L’equip dirigit per Òscar López ha realitzat els primers cinc entrenaments de la pretemporada 2021/22

El Juvenil A del FC Barcelona ja està en marxa des d’aquesta setmana. L’equip dirigit per Òscar López va marxar aquest dilluns cap a la Vall d’en Bas per realitzar un stage d’una setmana per preparar la pretemporada 2021/22. 

L’equip ha realitzat algunes sessions dobles d’entrenament i la setmana vinent seguiran amb la preparació a la Ciutat Esportiva.  El Juvenil A inicia una nova etapa a les banquetes després que Òscar López hagi agafat les regnes després de dirigir el Juvenil B el curs passat. 

En aquest sentit, Òscar López ha valorat als mitjans del Club les primeres sessions al capdavant del Juvenil A: “Estic molt content d’aquesta oportunitat que m’ha donat el Club. L’aprofitaré al màxim juntament amb els meus companys d’staff. El Barça és casa meva. Des dels 8 anys fins els 22 hi vaig ser com a jugador i ara ja en porto 4 com a entrenador”. I ha afegit: “Estem aquí per anar treballant i incorporant coses, aprenent dels companys i intentar millorar els jugadors perquè creixin i que entrin en aquest embut que cada vegada és més prim i més difícil de progressar”.

El Juvenil A finalitzarà l’stage el proper diumenge, de la mateixa manera que també ho farà el Juvenil B d’Iban Cuadrado i continuaran la preparació de la pretemporada la setmana vinent a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut