Jenni Hermoso: Els gols de rècord

Jenni Hermoso: Els gols de rècord

Us expliquem com han estat els 125 de la màxima golejadora del futbol femení blaugrana

Dissabte va ser un dia especial, la davantera blaugrana Jenni Hermoso va esdevenir la jugadora amb més de la història del futbol blaugrana.

Arribava al partit davant el Santa Teresa amb 121 a dos gols dels 123 que portava una altra històrica jugadora com és Sonia Bermúdez. Els gols del Barça van anar caient i la davantera madrilenya va marcar 4 dels 9 gols de les blaugranes davant el Santa Teresa.

Amb aquest 4 gols, Jenni Hermoso arribava a la xifra de 125 gols i esdevenia jugadora de  de rècord.

Una trajectòria excepcional

Jennifer Hermoso va arribar a Barcelona al mercat d’hivern de la temporada 2013/14,  provinent del Tyresso suec. A base de gols i assistències es va convertir en una de les principals referents de l’equip.

La seva primera etapa com a blaugrana va finalitzar l’any 2017, on va anar a jugar a PSG i posteriorment a l’Atlético de Madrid. A la

temporada 2019/20 va tornar a Barcelona i en els darrers anys ha estat la màxima golejadora de la Liga Iberdrola.

Dels 125 gols que Hermoso porta marcats amb el FC Barcelona, 106 han estat en Lliga, 8 en Champions, 6 en Copa de la Reina i 5 en Copa Catalunya.


A més a més, la davantera del FC Barcelona es troba a dos gols del rècord golejador blaugrana en Lliga que té la mateixa Sonia Bermúdez, amb 108 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut