Pitxixi, Zamora, MVP i Millor Entrenador són del FC Barcelona Femení

Pitxixi, Zamora, MVP i Millor Entrenador són del FC Barcelona Femení

J.Hermoso, Sandra Paños, Alexia Putellas i Lluís Cortés guardonats a Premios MARCA del Fútbol Femenino

Avui s’han donat a conèixer, en una Gala amb format virtual, les guardonades amb els Premios MARCA del Fútbol Femenino i el FC Barcelona Femení, ha rebut els premis a la màxima golejadora amb Jennifer Hermoso, Sandra Paños, Premi Zamora a la portera menys golejada, Alexia Putellas com a millor jugadora de la Lliga Iberdrola i Lluís Cortés coma  millor entrenador de la temporada 2019/20

Per quarta vegada, la blaugrana Jenni Hermoso és la màxima realitzadora de la Liga Femenina. La de Carabanchel torna a inscriure el seu nom a ‘Pitxixi’ de la Liga Iberdrola.

Sandra Paños, també per quarta vegada, és la millor portera de la Liga Iberdrola i demostra la solidesa de la porteria del FC Barcelona.

La MVP, la millor jugadora de la Liga 2019/20 no és una altra que la blaugrana Alexia Putellas, el seu joc, la seva posició al camp, l’ha valgut ser escollida coma millor jugadora de la màxima competició del futbol estatal.

El tècnic blaugrana Lluís Cortés, ha assolit el títol de millor entrenador, en reconeixement a la tasca que va realitzar la temporada 2019/20, al front del FC Barcelona Femení, on el va proclamar campió de lliga.

Aquí podeu veure les declaracions de les guardonades

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut