La cinquena Copa per tancar un cercle triomfal

La cinquena Copa per tancar un cercle triomfal

El Barça Femení, gran dominador de la competició als últims set anys, se situa al podi del palmarès de la competició

El Barça Femení ha conquerit a Madrid la seva cinquena Copa de la Reina. La de l’edició del 2017, guanyada davant l’Atlètic de Madrid a Las Rozas (4-1), s’uneix a les que el Club ja tenia a les vitrines: 2014, 2013, 2011 i 1994. Es tracta, doncs, de la quarta Copa en set temporades.

El FC Barcelona se situa en la tercera posició en solitari al palmarès de la competició. Només el superen el Llevant i l’Espanyol, amb sis títols cadascun. Per darrere ja es queden els tres triomfs que van celebrar el Deportivo de la Corunya, l’Añorga i l’Oroquieta Villaverde, tots als anys vuitanta i noranta.

Xavi Llorens tanca el cercle

Aquest també ha estat l’últim títol de Xavi Llorens a la banqueta del Barça Femení després d’onze temporades. El tècnic barceloní se’n va amb quatre Lligues i quatre Copes de la Reina (a més de set Copes Catalunya). Curiosament, el primer títol de l’era més triomfal del futbol femení culer va ser la Copa aconseguida el 2011, també a Las Rozas.

En l’actual plantilla culer hi ha tres jugadores que han aixecat les últimes quatre Copes de la Reina del palmarès blaugrana: es tracta de les capitanes Marta Unzué, Laura Ràfols i Melanie Serrano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut