FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid: Campiones de la Copa de la Reina! (4-1)

Les blaugranes tanquen la temporada conquerint el títol i tanquen l’etapa de Xavi Llorens de la millor manera amb un doblet de Jennifer Hermoso i els gols d’Alexia Putellas i Aitana Bonmatí

El Barça Femení ha tancat la temporada i l’etapa de Xavi Llorens a la banqueta blaugrana de la millor manera possible. Les blaugranes s’han proclamat campiones de la Copa de la Reina per cinquena vegada després d’imposar-se a l’Atlètic de Madrid (4-1) amb un doblet de Jennifer Hermoso i les dianes d’Alexia Putellas i Aitana Bonmatí. D’aquesta manera, el Barça Femení guanya la quarta Copa de la Reina en set temporades.

El duel ha començat amb les ocasions de gol de les de Xavi Llorens. Patri Guijarro, en una rematada de cap, i posteriorment una jugada entre Mariona Caldenteny i Alexia Putellas serien les primeres arribades del Barça Femení. Les blaugranes tenien el control de la pilota i disposaven de les millors ocasions, però faltava el gol.

Després de l’aturada del joc per tal que les jugadores poguessin refrescar-se, han arribat les ocasions més perilloses de l’Atlètic de Madrid. En una de les arribades del conjunt madrileny l’àrbitre ha assenyalat penal a favor de les blanc-i-vermelles. Enmig de les ocasions rivals, les de Xavi Llorens han aconseguit avançar-se en una jugada d’orgull blaugrana. En una jugada embolicada de l’Atlètic dins l’àrea matalassera Jennifer Hermoso ha avançat el Barça Femení.

Sentència blaugrana

Precisament ha estat novament Jennifer Hermoso qui ha situat el 2-0 al marcador a la represa, en definir a la perfecció una combinació amb Alexia Putellas. El partit s’ha mantingut obert i l’Atlètic ha retallat distàncies amb un xut de Sonia que Paños no ha pogut evitar. El Barça Femení ha continuat buscant el gol i ho ha aconseguit a vint minuts per al final mitjançant Alexia Putellas (3-1).

Amb dos gols de marge, les blaugranes s’han trobat còmodes sobre la gespa de Las Rozas i Aitana Bonmatí encara tindria temps per marcar el definitiu 4-1 que suposa la quarta Copa de la Reina en set temporades. D’aquesta manera, Xavi Llorens tanca la seva etapa a la banqueta blaugrana amb el mateix títol que va començar conquerint. Alhora, aquest triomf del Barça Femení trenca la imbatibilitat del conjunt matalasser aquesta temporada.