Barça – Levante Las Planas (prèvia): A un triomf d’un rècord mundial

Barça – Levante Las Planas (prèvia): A un triomf d’un rècord mundial

18h, DAZN: El conjunt blaugrana busca la seva 50a victòria consecutiva en Lliga, un fet insòlit en la història del futbol professional, segons la FIFA

Molt especial pot ser la tarda en què el Barça Femení s’enfrontarà al Levante Las Planas al Johan Cruyff. Les brillants Supercampiones d’Espanya tornen el seu fortí, en motiu de la 16a jornada de Lliga, que inicia la segona volta. Un dels grans al·licients serà veure si l’equip que dirigeix Jonatan Giráldez assoleix un nou rècord en el futbol mundial: si guanya serà el primer equip professional -masculì o femení- que guanya 50 partits de Lliga consecutivament en tota la història.

Catorze d’aquests compromisos han estat les primeres catorze jornades del present campionat, fet que li permet ser líder incontestable.  

En aquesta ocasió, segons han comunicat els Serveis Mèdics, Salma Paralluelo serà baixa per unes molèsties musculars a la cuixa esquerra. Keira Walsh, per la seva banda, no hi serà per decisió tècnica.

La visita del Levante Las Planas significarà el primer duel català oficial des que es va inaugurar el Johan. Les de Sant Joan Despí són onzenes, tres punts per sobre de les posicions de descens.

Ofrena de la Supercopa

El FC Barcelona compartirà amb l’afició l’èxit recentment aconseguit a Mèrida just abans d’un matx que també comptarà amb el sorteig de la samarreta de l’Aitana Bonmatí i diferents activitats musicals.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut