El FC Barcelona oferirà la Supercopa d'Espanya a l'afició en el partit de demà a l'Estadi Johan Cruyff

El FC Barcelona oferirà la Supercopa d'Espanya a l'afició en el partit de demà a l'Estadi Johan Cruyff

Les jugadores de Jonathan Giráldez compartiran amb l’afició l’èxit recentment aconseguit, en la prèvia del partit contra el Llevant Les Planes, que també comptarà amb el sorteig de la samarreta de l’Aitana Bonmatí i diferents activitats musicals

Després d’un cap de setmana triomfal a Mèrida, les jugadores de Jonathan Giráldez, guanyadores de la tercera Supercopa de la seva història, oferiran el trofeu a l’afició demà a l’Estadi Johan Cruyff en la prèvia del partit de Lliga FC Barcelona-Llevant Les Planes, que es disputarà a les 18.00 h. 

L’enfrontament entre el FC Barcelona femení i el Llevant Les Planes es convertirà també en una festa lúdica, que comptarà amb el sorteig de la samarreta signada de l’Aitana Bonmatí, MVP de la Supercopa, i signada també per l’Ingrid Engen i la Mapi León. En Pol Corredeira, que té una llarga carrera com a speaker i especialment com a locutor del FLAIXFM, dinamitzarà tota la prèvia del partit. 

Música en viu i DJ 

L’afició també trobarà diferents ofertes musicals prèvies al partit. La Sandra Bautista, cantautora catalana que va enregistrar la seva primeracançóamb només 17 anys de manera autodidacta, i guanyadora del Premi Sona9 en l’edició 18, cantarà la seva versió de l’himne del Barça. D’altra banda, a la mateixa gespa del camp s’escoltarà en viu la música de LZZTTO, la DJ barcelonina de nom Daniela Luzzatto, que actua de manera continuada a molts clubs de la ciutat com Macarena, City Hall, festes D.R.O.P. o Primavera Sound x Sohohouse, entre d’altres.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut