Barça – Montpeller (prèvia): El Gamper és un clàssic

Barça – Montpeller (prèvia): El Gamper és un clàssic

20h, Barça TV i TV3 i streaming per BarçaTV+: El conjunt blaugrana es presenta davant l’afició, en un Johan ple, davant d’un rival molt conegut

La segona edició del Trofeu Joan Gamper en categoria femenina ja és aquí. Després d’una primera reeixida davant el Juventus, el Montpeller és el següent rival del torneig organitzat pel Club en un Estadi Johan Cruyff que va exhaurir les localitats fa dies.

Serà el quart amistós de pretemporada per al conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez i segon a casa. Fins ara, suma una victòria davant l’AEM (10-0) i la derrota contra el Bayern Munic (1-2) i l’empat (1-1) -amb triomf per penals- davant el Paris Saint-Germain l’AMO’S French Cup.

El Montpeller és un vell conegut del conjunt blaugrana, ja que els seus amistós s’estan convertint en habituals com a prèvia de l’inici de la competició oficial. En l’últim precedent, a l’estiu passat, el Barça es va imposar per 3-0 al mateix Johan.

Festa prèvia

La Festa del Gamper començarà molt abans. A les 18.30h l’estadi obrirà les portes, amb diferents activitats en els exteriors, i a les 19.15h tindrà lloc la presentació oficial ja amb els dorsals definitius de les jugadores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut