La festa del Gamper femení torna al Johan Cruyff

La festa del Gamper femení torna al Johan Cruyff

Les blaugranes es presenten aquest dimarts a l’afició davant el Montpeller en un estadi amb totes les localitats venudes

Per segona vegada a la història el Barça Femení disputarà el Trofeu Joan Gamper en el que serà la presentació de l’equip davant l’afició i ho farà en el marc del  partit que l’enfrontarà aquest dimarts, a partir de les 20.00 h  (Barça TV, Barça TV+ i TV3), al Montpellier Herault SC en un estadi Johan Cruyff que des de fa dues setmanes ha penjat el cartell d'entrades exhaurides.

L’any passat el Barça Femení va disputar el seu primer Trofeu Joan Gamper a l’Estadi Johan Cruyff en una edició conjunta amb el primer equip masculí i on es van enfrontar, en un doble duel, amb els equips femení i masculí de la Juventus.  

En aquesta segona edició del Gamper Femení, el convidat es l’equip francès del Montpellier Herault SC que s’enfrontarà a les blaugranes  en un partit que ha aixecat una gran expectació entre l’afició blaugrana que omplirà les 6.000 localitats de l’Estadi Johan Cruyff. 

A banda del partit, la jornada tindrà com a al·licient la presentació de les jugadores de Jonatan Giráldez davant l’afició. El programa preveu l’obertura de les portes del Johan Cruyff a les 18.30 h i el públic que hi vagi podrà gaudir d’una sèrie d’activitats a l’exterior com la presència de pintacares i tatuadors per acolorir la pell de petits i grans, un photo call exclusiu d’Estrella Damm en què  l’afició es podrà fotografiar amb el trofeu de la competició i també amb el guardó de l’MVP que es lliurarà a la millor jugadora del Gamper.

A les 19.15 hores l’atenció es traslladarà a l’interior de l’Estadi, amb la presentació individual de les components de la plantilla i del cos tècnic que, dinamitzats per un speaker i la presència d’un DJ sortiran al terreny de joc per saludar l’afició. Seguidament l’entrenador de l’equip Jonatan Giráldez i la capitana, Alexia Putellas, adreçaran unes paraules al públic present. Un cop s'acabi la presentació hi haurà l’escalfament habitual dels dos equips previ a l'inici del partit, que es jugarà a les 20.00 h.

Com arribar al Johan Cruyff

Des del Club es recomana que els socis, i aficionats que assisteixin al partit arribin a l'Estadi Johan Cruyff amb prou antelació, al menys una hora bans de l’inici del partit, tenint en compte que la presentació de l’equip està prevista per les 19.15 h.

Per als seguidors que puguin arribar amb transport públic (opció recomanada pel Club), també es vol informar de les diferents possibilitats que hi ha per accedir a l’estadi, amb autobús, tramvia o tren.

En el següent enllaç trobareu més informació de com accedir al Johan Cruyff i de  les zones d’estacionament amb places limitades, que es troben al voltant de la instal·lació per als socis i aficionats que hagin de traslladar-se en vehicle privat.

El partit contra el Montpeller serà el penúltim test de la preparació que duen a terme les blaugranes amb vista a l’inici de la temporada oficial. L’equip de Jonatan Giráldez jugarà un darrer amistós el proper 27 d’agost contra l’UDG Tenerife amb motiu del Trofeo Teide, previ al seu debut a la Lliga previst per al cap de setmana del 10/11 de setembre davant el recent ascendit Llevant Les Planes al seu estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut