Milers d’aficionats vibren amb el Femení a Plaça Catalunya

Milers d’aficionats vibren amb el Femení a Plaça Catalunya

Tant a Barcelona com a Torí, l'afició blaugrana ha animat fins al darrer sospir a l'equip

Malgrat el resultat advers, l'afició blaugrana ha estat a un nivell superlatiu. Tant els culers desplaçats fins a Torí, com els que han gaudit de l'ambient de Plaça Catalunya a Barcelona, han animat i recolzat a l'equip en tot moment en busca de la remuntada, però que malauradament, no ha pogut ser.

Sentiment blaugrana de Barcelona a Torí

I és que l'afició barcelonista ha estat de 10. Tant a Barcelona com a Torí. Els milers d'aficionats i aficionades que han viatjat a la ciutat italiana han tenyit les grades del Juventus Stadium dels colors blaugrana, animant de principi a fi i creant un gran ambient durant tot el matx.

Però també a Barcelona, on s'han reunit una gran quantitat de culers a la Plaça Catalunya per gaudir del partit en directe des d'una pantalla gegant, on també han animat a les culers fins al final. Tot i el resultat, la festa blaugrana ha iniciat una hora abans de l’inici del partit, amb musica ambient a càrrec d’un DJ i de l’animació d’un ‘speaker’ per amenitzar l’espera. 

Així doncs, els milers de seguidors i seguidores culers que no han pogut viatjar a Torí, s'han citat al centre de la ciutat comtal per gaudir -amb accés lliure i gratuït- d'una final històrica malgrat la derrota. Gràcies a aquesta iniciativa del Barça i l’Ajuntament de Barcelona, que han unit forces davant d’un dels esdeveniments esportius més esperats de la temporada per organitzar, conjuntament amb DAZN, l'emissió de la gran final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut