Torí es tenyeix de blaugrana

Torí es tenyeix de blaugrana

Els carrers de la ciutat italiana s'han omplert d'aficionats i aficionades culers durant tot el matí de dissabte, on les barcelonistes disputaran la final de la UWCL

Torí és blaugrana. Els carrers de la ciutat italiana estan totalment tenyits amb els colors del FC Barcelona i és pràcticament impossible passejar per un carrer de Torí sense trobar algun culer. 

De fet, pels carrers del centre de la ciutat, la marea blaugrana és absoluta, i només es veu afició barcelonista lluint la samarreta del Barça. Nens, nenes, petits, grans, famílies, parelles, amics... tothom amb els colors del FC Barcelona, lluint a l'esquena noms com Alexia, Mapi León, Martens, Aitana, Jennifer Hermoso... o també estrelles del primer equip masculí com Ansu Fati o Pedri.

A més, durant el matí d'aquest dissabte, una gran part d'aficionats s'ha reunit a la Piazza San Carlo, on han improvisat una 'Fan Zone' amb càntics, bengales i un gran ambient barcelonista, tenyint tota la plaça de color blaugrana.

Ara, toca rematar la feina aquest vespre al Juventus Stadium, on les blaugrana s'enfrontaran a l'Olympique de Lió en la gran final de UWCL. Som-hi, Barça! 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut