Melanie fa més història: 500 partits amb el Barça

Melanie fa més història: 500 partits amb el Barça

La sevillana, al primer equip des del 2004, és la primera futbolista blaugrana que arriba a aquesta xifra assenyalada

Melanie Serrano ha arribat als 500 partits amb el Barça a l’Estadi Johan Cruyff, contra el Madrid CFF, aquest dimecres a la tarda. La defensa sevillana és la primera futbolista de la història de la secció que assoleix aquesta xifra. Arribada al primer equip blaugrana al 2004, quan tenia només 14 anys, és la futbolista més antiga de la plantilla i una autèntica institució. Ningú com ella ha viscut l’evolució i el creixement del futbol femení culer, des dels camps de terra fins al cim d’Europa. 

Durant aquest període, fent gala d’una polivalència que li ha permès jugar de lateral esquerrana, central o fins i tot de migcentre, Melanie ha participat en 390 partits de Lliga a Primera Divisió, 38 de Champions League, 42 de Copa de la Reina, 1 de Supercopa d’Espanya i 29 de Copa Catalunya (en unes dades sense registres de la temporada 2007/08, a Segona Divisió). Suma 30 gols.

Mai oblidarà el 2021, l’any que va complir dos somnis: jugar (i marcar) al Camp Nou i aixecar la Copa d’Europa, a Göteborg. Era la guinda d’un palmarès exuberant en el que també figuren 6 Lligues, 7 Copes de la Reina, 1 Supercopa d’Espanya i 10 Copes Catalunya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut