Barça – Madrid CFF: Golejada per tancar l'any (7-0)

Les culers tanquen un any històric amb una nova victòria al Johan Cruyff per seguir intractables i tancar la primera volta amb ple de victòries

Golejada blaugrana per tancar l'any de la millor manera. Les culers han guanyat amb solvència al Madrid CFF (7-0) al Johan Cruyff en el que ha estat el darrer partit d'un 2021 perfecte. A més, les blaugranes tanquen la primera volta de la Lliga Iberdrola com a líders i amb un ple de victòries (15/15).

Piconadora inicial

Les de Giráldez no han donat cap tipus d'opció des de l'inici, i ràpidament, Alexia Putellas ha obert el marcador (1-0, min. 12) aprofitant un refús dins l'àrea. Només 10 minuts després, gran acció de Graham que pica la pilota per damunt d'Ulloa i acaba en gol en pròpia de la portera visitant (2-0, min. 22).

Quatre minuts després, Jennifer Hermoso sentenciava el matx rematant dins l'àrea un refús d'Ulloa (3-0, min. 27) i tot seguit, Martens culminava la gran primera part culer amb el quart (4-0, min. 29), amb un xut des de l'esquerra que la portera visitant no ha pogut tapar.

Golejada i històrica Melanie

Ja a la segona part, tot i el contundent marcador, les culers no han baixat el ritme i Alexia ha tornat a veure porteria, aquest cop de penal (5-0, min. 52). Posteriorment, la capitana certificava el seu hat-trick (6-0, min. 66), i al minut 72, es produïa un moment històric: Melanie ha entrat al terreny de joc i ha disputat el seu partit número 500 com a blaugrana. Llegenda.

Ja a les acaballes del partit, Leila, aprofitant una assistència d'Alexia, ha fet el setè i definitiu (7-0, min. 83). Finalment, victòria incontestable de les culers per tancar un any absolutament perfecte.

Barça, 7
Madrid CFF, 0

Barça: Paños, Torrejón, Paredes, Jana (Crnogorcevic, min. 61), Rolfö (Melanie, min. 72), Patri (Engen, min. 61), Aitana (Leila, min. 61), Alexia, Graham (Ona, min. 77), Jenni Hermoso, Martens.
Madrid CFF: Paola Ulloa, Antonia, Mónica, Laurita, Itzi (Vicky López, min. 56), Ana (Librán, min. 56), Rita, Bonsegundo (Alba, min. 83), Silvia, Gabi Nunes (Lucia Pardo, min. 90), Geyse (Desy, min. 89).
Gols: 1-0, Alexia (min. 12); 2-0, Ulloa (min. 22, p. p.) ; 3-0, J. Hermoso (min. 27); 4-0, Martens (min. 29); 5-0, Alexia (min. 53, p.); 6-0, Alexia (min. 66); 7-0, Leila (min. 83).
Àrbitra: Gil Soriano. Groga a Jana Fernández, Alexia i Chikwelu.