El Triplet ja és nostre!

El Triplet ja és nostre!

El Barça suma la Copa de la Reina a la Lliga i la Champions League en el palmarès de la temporada, una fita insòlita en el futbol femení estatal

El Barça Femení ja té el seu Triplet. Amb la victòria a Butarque davant del Llevant (4-2), la Copa de la Reina s’uneix als altres dos títols aconseguits prèviament, la Lliga i la Champions League, i converteixen la 2020/21 en la temporada més triomfal de la història de l’equip. Mai abans havia aconseguit la triple corona. De fet, és una fita inèdita en el futbol femení estatal (cap altre equip ha arribat mai a les semifinals de la màxima competició continental).

 

Per tant, les blaugrana s’han unit al selecte grup de clubs amb el Triplet a les seves vitrines: Olympique Lyon (2012, 2016, 2017, 2019 i 2020), VfL Wolfsburg (2013), Arsenal (2007) i Frankfurt (2002 i 2008). 

Reines absolutes de Copes

D’aquesta manera, també, el club blaugrana ha assolit la seva vuitena Copa de la Reina, set de les quals en les últimes onze temporades. Així, ha ampliat la seva diferència al capdavant del palmarès. El succeeixen el mateix Llevant i l’Espanyol, amb sis trofeus cadascun. 

Deixant de banda la competició europea, és la quarta vegada que el Barça aconsegueix el doblet amb la Lliga i la Copa en una mateixa temporada (2013, 2014, 2020 i 2021). El Llevant (2), l’Espanyol, l’Oroquieta Villaverde i el CA Màlaga són els altres equips que ho han celebrat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut