Santa Teresa – FC Barcelona Femení: No val a badar

Santa Teresa – FC Barcelona Femení: No val a badar

Les blaugranes visiten un camp històricament complicat

Dissabte a les 15 h i en directe per Barça TV, Barça TV +, Teledeporte i Footers, el FC Barcelona Femení visitarà el camp del IDM Vivero, seu dels partits del Santa Teresa de Badajoz.

Les de Lluís Cortés arribaven a la jornada 21 amb 17 partits jugats. 17 triomfs amb 87 gols a favor i 3 en contra i líders de la Primera Iberdrola. Aquestes dades demostren el bon moment de forma del FC Barcelona Femení.

El rival de dissabte, el Santa Teresa de Badajoz, ocupa el 16è lloc de la taula, en posicions de descens. Però les visites blaugranes a Badajoz sempre han estat complicades, a l’any 2017, el FC Barcelona Femení va caure per 2 a 0 a la seva vista a terres extremenyes.

Enmig de la Champions

El partit arriba enmig de l’eliminatòria de 1/8 de la UWCL, on les blaugranes, el passat dimecres, es van imposar per 4 a 0 al Fortuna Hjorring danés. La tornada tindrà lloc el proper dimecres a Dinamarca.

A Badajoz, el tècnic blaugrana Lluís Cortés ha fet viatjar a 18 jugadores, en una convocatòria que es va conèixer el divendres al matí i on són baixa, Martens, Falcón i Oshoala, en un partit on el FC Barcelona aspira materialitzar el seu 22è triomf consecutiu a la Liga Iberdrola

En el partit de la 1a volta entre el FC Barcelona Femení i el Santa Teresa, les locals es van imposar un contundent 9 a 0, on les blaugranes dominaven per 8 a 0, a la fi dels primers 45 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut