Barça – Fortuna Hjørring: Pas de gegant cap als quarts (4-0)

Les culers han golejat a l'anada amb un hat-trick de Jennifer Hermoso i un gol d'Alexia per encarrilar l'eliminatòria de Champions

Ha tornat la Champions i ho ha fet de la millor manera. Les culers han golejat al Fortuna Hørring (4-0) a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions amb hat-trick de Jennifer Hermoso i un gol d'Alexia. Les de Lluis Cortés han dominat en tot moment el partit i de fet, han pogut marcar diversos gols més, però s'han topat amb la bona actuació de la portera visitant. Tot i així, visitaran Dinamarca la setmana vinent (dimecres 10 de març, 15.55h) amb un gran resultat.

Jenni Hermoso obre la llauna

Les culers han sortit per totes des de l'inici i han dominat el matx en tot moment. Les primeres aproximacions no han trigat a arribar i Jennifer Hermoso ha estat l'encarregada d'obrir la llauna: bona centrada de Graham al segon pal i Jenni, de cap, supera a Johansen per inaugurar el marcador (1-0, min. 12). Sense donar temps per assimilar el gol, el Barça ha tornat a colpejar i de nou amb les mateixes protagonistes: centrada de Graham i cop de cap de Jennifer Hermoso per situar el 2-0 (min. 18).

Després dels dos gols matiners de les culers, el Barça ha seguit dominant i arribant amb perill, amb diverses ocasions clares de gol per Aitana, Patri, Graham i Jenni, però el marcador ja no s'ha tornat a moure fins al descans. Les visitants han intentat crear perill al contracop, però pràcticament no han tingut opció.

Sentència blaugrana

Després d'una gran primera part, el Barça ha sortit a la segona meitat a intentar encarrilar l'eliminatòria ampliant l'avantatge i així ha estat. Després de diverses ocasions per Aitana, Graham i Mariona, de nou Jennifer Hermoso ha enviat la pilota al fons de la xarxa, completant el seu hat-trick. Internada de Graham des de la dreta, que assisteix (per tercer cop) a la davantera blaugrana, que no falla i situa el 3-0 (min. 56).

El Barça no s'ha conformat amb el 3-0, i ha tingut innumerables ocasions per anotar el quart, però s'ha trobat amb una gran Johansen sota pals. Tot i així, la insistència local ha acabat obtenint el seu premi i Alexia, després d'una bona centrada de Melanie des de la dreta en una falta lateral, ha remat al fons de la porteria (4-0, min. 82). Finalment, triomf contundent del conjunt culer (4-0), que afrontarà la tornada a Dinamarca amb un gran resultat.

Barça, 4
Fortuna Hjørring, 0

Barça: Paños, Torrejón, Mapi León (Losada, min. 67), Pereira, Leila (Melanie, min. 67), Patri, Aitana (Hamraoui, min. 67), Alexia, Graham, Jenni Hermoso (Oshoala, min. 77), Mariona (Falcón, min. 77).
Fortuna Hjørring: Johansen, Sara Andersen, Garnier (Frederiksen, min. 84), Moller Thomsen, Bruce, Frank (Hammer, min. 64), Snerle (Carstens, min. 84), Ochoa, Lundgaard (Janita Riley, min. 74), Dissing (Folds, min. 46), Moller Holdt.
Gols: 1-0, J. Hermoso (min. 12); 2-0, J. Hermoso (min. 18); 3-0, J. Hermoso (min. 56); 4-0, Alexia
Àrbitre: Shona Shukrula. Groga a Garnier.