LSK Kvinner - Barça Femení: Victòria per a continuar el somni europeu a semifinals! (0-1)

LSK Kvinner - Barça Femení: Victòria per a continuar el somni europeu a semifinals! (0-1)

Les blaugrana accedeixen a la següent ronda de la Champions després de dominar el matx a través de la possessió

El somni europeu seguirà a les semifinals. Després d’una victòria solvent (0-1) en territori noruec, les blaugrana avancen ronda a la Champions League. Martens ha estat l’encarregada de fer arribar la pilota al fons de la xarxa després de les constants combinacions culers sobre la gespa de l’Åråsen Stadion. I és que la principal eina del Barça per endur-se aquesta eliminatòria de quarts, global de 4-0, ha estat la possessió. Ara, les semifinals, per segona vegada en la història, esperen al Barça Femení.  

Domini blaugrana a través de la possessió

La pilota de la Champions ha adquirit una tonalitat blaugrana. Des del segon u de partit i fins al xiulet final, tot i l’estat de la gespa, les barcelonistes han mogut aquest preat tresor rodó de banda a banda. I, precisament des d’uns dels costats, l’esquerre, s’ha originat la primera diana del partit al minut set-ja va avisar l’entrenador culer que buscarien un gol matiner-. Una jugada on han brillat les passades definitives: Melanie, a través d’una centrada, ha connectat amb Mariona que ha cedit l’esfèric a Martens perquè l’enviés al fons de la xarxa amb un potent i col·locat xut que no tenia un altre destí.

Si tens la pilota, el rival no t’ataca. El LSK Kvinner quasi no ha vorejat l’àrea de Paños; al conjunt noruec se li han comptabilitzat tres intents en tot el matx a l’hora de buscar el gol. I és que la diana s’ha albirat únicament en botes blaugranes. Perquè, a través de la possessió, les de Lluís Cortés també han aclaparat les ocasions. Ara bé, no han pogut ampliar l'electrònic més enllà del 0-1.

L’eliminatòria, sempre en control culer

La insistència del Barça de cara a porteria s’ha augmentat en la segona meitat, les ocasions se succeïen una vegada i una altra. Ara bé, el resultat final ha estat el 0-1 (un global de 4-0 en aquests quarts davant el LSK Kvinner). No ha fet faltar celebrar cap diana més per a l’alegria barcelonista. Perquè el matx, a més de la diana de Martens de la primera meitat, ha portat el somriure gràcies al retorn de Gemma i Bárbara i l’exitosa classificació per a les semifinals de la Champions, la segona vegada que s’assoleixen en la història del Club. Les blaugrana continuaran el somni europeu contra el Bayern.  

Fitxa del partit

LSK Kvinner, 0
Barça, 1

LSK Kvinner: Firskerstrand, Wold, Haavi, Hansen (Haug, min 77), Engen, Reiten (Ruud, min 90), Woldvik, Asland (Ellingsen, min 55), Suphellen, Sønstevold i Bachor.
Barça: Paños, Marta, María León, A. Pereira (Gemma Gili, min 46), Melanie, Hamraoui, Andressa Alves, Alexia (Andonova, min 46), Mariona, Duggan i Martens (Bárbara Latorre, min 59).

Gols: 0-1, Martens (min 7).

Àrbitre: Stéphanie Frappart. Ha amonestat amb targeta groga la visitant Hamraoui (min 73).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut