A semis de la Champions per segon cop a la història!

A semis de la Champions per segon cop a la història!

El Barça Femení reedita l’èxit del 2017 i es classifica per a la penúltima ronda de la màxima competició continental

A Noruega, el Barça Femení ha certificat la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions. És la segona vegada en la història de la secció, en la setena participació, que arriba a la penúltima ronda de la màxima competició continental. Reedita així el gran èxit aconseguit a la temporada 2016/17, quan es va plantar a semis de la Champions League per primer cop, eliminant el Rosengard suec de la brasilera Marta i Lieke Martens.

Cap de sèrie número 4 del torneig pel bon paper anterior, en la present campanya, la trajectòria del Barça va començar amb la remuntada al BIIK Kazygurt (global de 4-3), després de l’ensopegada per 3-1 al Kazakhstan. Posteriorment, el conjunt que llavors dirigia Fran Sánchez va superar amb molta solvència el Glasgow City (8-0). Ja entrenat per Lluís Cortés, el 3-0 de l’anada dels quarts al Miniestadi davant LSK Kvinner va ser decisiu (global de 0-4).

El 2017 el París Saint Germain va ser el botxí de les culers en vèncer 1-3 al Mini i 2-0 al Parc dels Prínceps. El 2019, el Bayern de Munic serà el rival a les semifinals després d'eliminar l'Slavia de Praga (global de 6-2). L’anada serà a Alemanya el 20 o 21 d’abril i la tornada, una setmana més tard, a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut