FC Barcelona Femení – Glasgow City: Nit rodona al Miniestadi (5-0)

FC Barcelona Femení – Glasgow City: Nit rodona al Miniestadi (5-0)

El conjunt dirigit per Fran Sánchez completa un partit molt seriós i obté un bon resultat en el duel corresponent a l’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions

Gran triomf del FC Barcelona Femení contra el Glasgow City (5-0) en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El conjunt dirigit per Fran Sánchez ha transformat la seva superioritat en els gols de Hamraoui, Aitana Bonmatí, Patri Guijarro, Andressa Alves i María León. La possessió ha estat clarament per al conjunt barcelonista, i el FC Barcelona Femení ha combinat a plaer desplegant un bon joc.

El matx ha començat amb ocasions per als dos conjunts. El Glasgow City ha tingut la primera aproximació amb un xut que ha sortit pel lateral de la porteria defensada per Sandra Paños. Les blaugranes, però, han dominat la pilota i han generat perill a través d’Andressa Alves i Mariona Caldentey. La jugadora brasilera ha estat la més activa en l’atac culer i ha tingut dues oportunitats en què li ha faltat precisió als darrers metres.

El Barça Femení insistia, i ha trobat la seva recompensa al minut 12. Una bona acció barcelonista ha acabat amb la pilota als peus de Hamraoui. La jugadora blaugrana ha retallat amb l’esquerra i ha marcat un gran gol de rosca amb la dreta. A partir del gol, el domini del duel per part de les culers ha estat total. Primer Patri Guijarro, amb un xut llunyà que s’ha estavellat al travesser, i posteriorment Mariona, amb un xut creuat des de fora de l’àrea, han tingut dues bones ocasions per ampliar la diferència.

Amplien el marcador abans del descans

El domini blaugrana era aclaparador, i el conjunt dirigit per Fran Sánchez ha transformat en gols la seva superioritat. Aitana Bonmatí ha transformat un gol en una jugada de bella factura en què Andressa Alves ha desequilibrat la defensa rival i ha centrat la pilota, amb Mariona deixant-la passar per tal que Aitana definís a la perfecció. Finalment, Patri Guijarro ha situat el 3-0 en una jugada embolicada i en què la jugadora blaugrana ha marcat en aprofitar els dos rebots anteriors.

Certifiquen un gran resultat per a la tornada

El conjunt barcelonista ha mantingut el domini total de l’enfrontament a la segona meitat. Tot i no disposar de tantes ocasions de perill com a la primera meitat, el FC Barcelona Femení ha arrodonit un gran resultat amb dues dianes més. Andressa Alves, amb un xut exterior que la portera visitant no ha pogut aturar, i María León han situat el definitiu 5-0. Un resultat que permet al conjunt de Fran Sánchez afrontar el partit de tornada del dia 1 de novembre amb una bona renda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut