Suport del Futbol Formatiu i la Barça Escola al Barça Atlètic

Suport del Futbol Formatiu i la Barça Escola al Barça Atlètic

Els equips formatius del Club gaudiran del partit d'aquest dissabte a l'Estadi Johan Cruyff contra el Nàstic de Tarragona, després de l'activitat conjunta amb els futbolistes del filial blaugrana

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte (19 hores) un partit clau en la penúltima jornada de Lliga en la Primera Federació. El filial, segon amb 67 punts, rep el Nàstic de Tarragona, tercer amb 64, a l’Estadi Johan Cruyff. Tots dos equips ja tenen assegurada la seva participació en el Play-off d’ascens, però encara estan per decidir les posicions definitives, que poden ser clau en els emparellaments.

Molt en joc en un duel que es viurà amb un gran ambient al Johan Cruyff, amb animació abans i durant el partit.

Per afrontar aquest gran partit, la plantilla del Barça Atlètic comptarà amb el suport especial dels equips del Futbol Formatiu del Club i dels equips de la Barça Escola.

En els últims dies, diversos jugadors del filial blaugrana van poder visitar els entrenaments d’equips com l’Infantil A, l’Infantil B, el Sub-11 A i el Sub-11 B per convidar-los al partit contra el Nàstic. Moha Moukhliss, Pelayo, Marc Vidal, Pau Víctor, Unai, Gerard Martín, Aleix Garrido, Astralaga, Ángel Alarcón, Sergi Domínguez, Darvich i Pau Prim van compartir una bona estona amb els equips de formació.

L’activitat, que també es va fer amb els equips de la Barça Escola, va consistir en una trobada entre grans i petits a l’inici de l’entrenament, per a posteriorment passar a compartir exercicis d’entrenament com rondos o jocs de posició. Els jugadors del Barça Atlètic, finalment, van fer entrega de les invitacions als integrants dels equips, una invitació que es va fer extensiva a tots els equips de formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut