Informació de servei per als socis i sòcies que vulguin assistir al Barça Atlètic - Nàstic

Informació de servei per als socis i sòcies que vulguin assistir al Barça Atlètic - Nàstic

Els socis i sòcies que vulguin assistir al partit disposen de fins a 6 entrades gratuïtes des de ja a les taquilles del Boulevard del Camp Nou i des de 2 hores abans, també a les taquilles de l’Estadi Johan Cruyff el dia del partit, fins a exhaurir existències

Aquest dissabte el Barça Atlètic té un duel directe per a la segona plaça del grup 1 de la Primera Federació al Johan Cruyff en el partit davant el Nàstic de Tarragona corresponent a la 37a jornada. Els blaugranes son segons amb 67 punts, i el Nàstic és tercer amb 64. Una victòria blaugrana podria deixar encarrilada la segona posició que garanteix un petit avantatge en les eliminatòries del Play-off d’ascens, ja que en cas d’empat, després d’una hipotètica pròrroga, el millor classificat, passaria a la següent ronda, i no hi hauria tanda de penals. 

Per aquest motiu, el Club vol fer una crida als socis i sòcies del FC Barcelona a omplir l’Estadi Johan Cruyff i animar el Barça Atlètic.

Tots aquells socis i sòcies que vulguin assistir al partit d’aquest dissabte contra el Nàstic poden retirar des de ja, un total de 6 entrades gratuïtes exclusivament a les taquilles del Boulevard del Camp Nou, així com també, a les taquilles de l’Estadi Johan Cruyff el mateix dia de partit, des de 2 hores abans de l’inici, fins a exhaurir existències.

Animació durant el partit

Per tal que el partit sigui una festa blaugrana, a partir de les 18h, un cop s’obrin les portes de l’Estadi, la prèvia estarà farcida d’elements engrescadors com ara música a ritme de DJ, jocs al videomarcador amb preguntes relacionades amb el Barça Atlètic, regals, Dance Cam i speaker per a l’ocasió. A peu de gespa, banderes gegants del FC Barcelona onejaran amb força per donar suport al filial blaugrana.

_MGA0569

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut