El balanç de l’aturada de seleccions

Repassem la participació dels jugadors del Barça Atlètic en els últims compromisos internacionals

Un cop disputats els compromisos amb les seves seleccions, els jugadors internacionals s’han reincorporat a la disciplina del Barça Atlètic i han tornar a posar-se a les ordres de Rafa Márquez per afrontar el tram final de temporada. El filial blaugrana encara les últimes jornades en una bona ratxa de resultats (vuit victòries i dos empats en els últims 10 partits) i de bones sensacions, després de sumar un nou triomf en la visita del Cornellà (1-0) i situar-se segons amb 54 punts, només un menys que el líder, el Deportivo (55).

Cinc jugadors del Barça Atlètic més els set juvenils inscrits amb el filial han disputat els partits amb les seves respectives seleccions, i a continuació repassem com els hi ha anat:

Mikayil, protagonista

El defensa senegalès del Barça Atlètic Mikayil Faye va debutar amb la selecció absoluta del seu país amb un gran gol en la victòria de Senegal davant Gabón (3-0). Mikayil va disputar 80 minuts en aquest partit, mentre que en la victòria (1-0) contra Benín el central blaugrana no va disputar minuts.

Cuéllar, bons minuts

Jaume Cuéllar va ser titular en la derrota de Bolívia davant Algèria per 3-2. El davanter bolivià va disputar 68 minuts en aquest partit. En la victòria per 1-0 davant Andorra, el blaugrana va entrar a la segona meitat, disputant 26 minuts més amb l’absoluta del seu país.

Darvich i Kochen sumen minuts

Noah Darvich ha disputat un total de 209 minuts en els tres partits que ha disputat amb la selecció d’Alemanya Sub18. Davant Països Baixos va jugar 80 minuts i va anotar el gol de la victòria (1-0), mentre que en l’empat davant d’Anglaterra (0-0) i en la derrota davant República Txeca (1-4) el blaugrana va disputar 69 i 60 minuts, respectivament.

Per la seva banda, Diego Kochen va disputar els 90 minuts en els dos partits dels Estats Units Sub19. El porter blaugrana, capità del combinat americà, no va poder impedir la derrota de la seva selecció davant del Marroc Sub20 (1-0), però si va ajudar en el triomf dels americans davant d’Anglaterra Sub19 (3-2).

Seleccions inferiors espanyoles

Els convocats amb la Sub19 han disputat tres partits de la Fase Élite, obtenint dos victòries i un empat. En l’empat a davant Estònia (1-1), Marc Guiu va sumar 72 minuts sortint d’inici, Héctor Fort va entrar a la segona part (44 minuts) i Sergi Domínguez va descansar. En la victòria contra Kosovo (2-1), Héctor Fort i Sergi Domínguez van disputar els 90 minuts, mentre que Marc Guiu va jugar 13 minuts. Per últim, en el triomf davant d’Àustria (1-2), el lateral blaugrana va disputar els 90 minuts, mentre que Marc Guiu va entrar el minut 59 i Sergi Domínguez va descansar.

Els jugadors convocats amb la selecció Sub17 van disputar també els tres partits de la Fase Élite, sumant dues victòries i una derrota. Davant Noruega i Àustria, Marc Bernal va disputar els 90 minuts, i davant Estònia va ser substituït al minut 62. Dels juvenils inscrits amb el filial, Juan Hernández va sumar 226 minuts, Guillermo Fernández va disputar 193 minuts i Albert Navarro va jugar 224 minuts. Per últim, els també juvenils Landry (180 minuts), Quim Junyent (123 minuts) i Xavi Espart (193 minuts) van participar també en els tres partits.

Un cop acabats els compromisos amb les seleccions i amb els internacionals reincorporats al grup, el Barça Atlètic visitarà aquest diumenge (19 hores) el camp de l’Osasuna Promesas en el duel corresponent a la jornada 30 de Primera Federació.