Barça Atlètic - Cornellà: Victòria per la mínima al Johan (1-0)

Diego Percan ha perforat la porteria de Ruben Miño i el filial blaugrana acumula 10 jornades consecutives sense perdre

El Barça Atlètic continua amb la seva bona dinàmica i ha vençut el Cornellà (1-0). Diego Percan ha estat el jugador més decisiu pel conjunt blaugrana amb el gol marcat al minut 71 i una passada clau a Moha que hagués pogut suposar el 2-0.

10 jornades consecutives sense perdre amb vuit victòries. El següent partit serà el pròxim diumenge 31 de març a les 19 hores contra l'Osasuna Promesas al Tajonar. Els navarresos estan pugnant per no entrar a les zones de descens.

Primera part molt equilibrada

Els dos equips catalans han començat el partit amb molta igualtat al terreny de joc. Els de Gonzalo Riutort han volgut assaltar el Johan Cruyff i trencar la ratxa victoriosa del Barça, però el filial blaugrana ho ha evitat en tot moment. El Cornellà s'ha mostrat més sòlid en defensa que en atac, ja que ha finalitzat el partit solament amb tres xuts, un d'ells entre els tres pals. Han estat els de Rafa Márquez els més propositius a camp rival, però durant els primers 45 minuts no han tingut sort i la porteria de l'exblaugrana, Rubén Miño, ha quedat imbatuda. Així doncs, els dos equips han enfilat el camí als vestidors amb igualtat màxima al marcador 0-0.

S'avança el Barça Atlètic

El filial culer ha emprès la represa del partit amb les mateixes ganes que han acabat la primera meitat. Al minut 57, Diego Percan ha estat a punt d'avançar els locals, després de quedar-se sol davant Miño, aprofitant una relliscada de Moukhliss que havia deixat sol el '9' del Barça Atlètic. Percan, però, no ha pogut finalitzar correctament la jugada.

Pràcticament 15 minuts després, el mateix Percan ha aconseguit, finalment, batre la porteria del Cornellà (1-0, min. 71). L'atacant lleonès ha aprofitat una gran assistència d'Mbacke des del lateral i ha rematat plàcidament a porteria. El central senegalès ha actuat quasi de lateral dret i ha assistit amb gran precisió. Dos partits consecutius on participa en un gol, després de la diana contra el Terol.

Miño evita el segon

El Barça Atlètic no s'ha aturat i ha volgut eixamplar la distància al marcador. Al minut 86, Moha Moukhliss s'ha quedat sol davant el porter del Cornellà, però Miño ha evitat el segon amb una gran aturada. El '8' blaugrana no ha pogut materialitzar la gran passada en profunditat de Percan, el més participatiu als segons 45 minuts.

El porter cornellanenc ha tornat a aparèixer als moments finals del partit. El 'Pocho' Román que havia entrat al minut 76 ha fet un control orientat amb el cap que l'ha deixat sol davant Miño. L'exporter, que va formar part del filial durant quatre temporades, ha evitat la intenció de l'atacant argentí. Amb el gol per la mínima, el Barça Atlètic ha aconseguit allargar la seva ratxa victoriosa.