Setmana de partits internacionals

Setmana de partits internacionals

Un total de cinc jugadors del Barça Atlètic i set juvenils inscrits amb el filial es perdran el partit del diumenge contra el Cornellà per compromisos amb les respectives seleccions

El Barça Atlètic ha iniciat una nova setmana d’entrenaments per començar a preparar el partit del proper diumenge 24 contra el Cornellà, amb el bon regust de la victòria a Teruel (2-4) i de la ratxa de nou jornades sense perdre amb set triomfs i dos empats. El filial blaugrana, però, afronta la setmana amb absències destacades per les convocatòries de seleccions, tant absolutes com inferiors. Un total de cinc jugadors del Barça Atlètic i set juvenils inscrits no estaran disponibles a causa dels compromisos amb les respectives seleccions.

Destaca la presència de Pau Cubarsí en la convocatòria de la selecció espanyola absoluta amb només 17 anys. El central, que des de fa setmanes s’ha fet un lloc al primer equip blaugrana, s’estrena en una llista del combinat absolut per afrontar dos partits amistosos, contra Colòmbia (divendres 22) i Brasil (dimarts 26).

Seleccions inferiors espanyoles

Els combinats Sub19 i Sub17 de la selecció espanyola compten amb representació blaugrana per als compromisos d’aquesta setmana. La Sub19, amb Sergi Domínguez, Marc Guiu i Héctor Fort, jugarà tres partits a Eslovènia en la Fase Élite: contra Eslovènia (dimecres 20 a les 16h), contra Kosovo (dissabte 23 a les 16h) i contra Àustria (dimarts 26 a les 12h).

Mentrestant, el combinat Sub17 comptarà amb Marc Bernal per als tres partits de la Fase Élite a Àustria: contra Noruega (dimecres 20 a les 15:30h), contra Eslovènia (dissabte 23 a les 15:30h) i contra Àustria (dimarts 26 a les 17h). En la convocatòria també hi són sis jugadors més dels juvenils blaugrana: Juan Hernández, Albert Navarro i Guillermo Fernández, inscrits amb el filial, a més de Landry Farré, Quim Junyent i Xavi Espart.

BarçaAt_CulturalLeonesa-044

Cuéllar i Mikayil, internacionals absoluts

Jaume Cuéllar repeteix convocatòria amb la selecció absoluta de Bolívia per disputar dos partits contra Argèlia (divendres 22) i contra Andorra (dilluns 25). L’altre internacional absolut del Barça Atlètic és Mikayil Faye, que ha entrat en la llista de Senegal en substitució de Fodé Ballo per lesió. El central blaugrana disputarà dos amistosos contra Gabon (divendres 22) i contra Benín (dimarts 26).

Convocatòries de Darvich i Kochen

La selecció Sub18 d’Alemanya ha convocat Noah Darvich per als partits internacionals contra Països Baixos (dimecres 20), Anglaterra (divendres 22) i República Txeca (dilluns 25) a San Pedro del Pinatar (Múrcia). Per últim, Diego Kochen viatjarà al Marroc per disputar dos partits amistosos amb el combinat Sub19 dels Estats Units. El porter blaugrana jugarà contra Anglaterra (diumenge 24) i contra l’amfitrió, el Marroc (dimarts 26).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut