Teruel - Barça Atlètic: Gran victòria per a mantenir la ratxa (2-4)

Naim García ha estat la gran figura amb dos gols i una assistència que han estat claus per a allargar la gran dinàmica de sensacions i resultats del filial / FOTO: CD Teruel

El Barça Atlètic aconsegueix allargar la ratxa de partits consecutius sense perdre. Ja en van nou. La victòria a domicili contra el Teruel (2-4) serveix al filial blaugrana per a continuar a la part alta del Grup 1 de Primera RFEF. Naim Garcia amb un doblet, s'ha erigit en la gran estrella del partit. L'extrem madrileny ha contribuït amb una assistència a Noah Darvich, qui s'ha vist involucrat també en el segon gol d'Mbacke.

Primer temps plàcid

Els de Rafa Márquez han assaltat ràpidament l'Estadi de Pinilla. De les botes de Naim Garcia, l'estrella dels primers 45 minuts, ha nascut el primer gol. El '22' de l'equip s'ha inventat ell sol una jugada des de fora l'àrea que ha finalitzat amb un increïble xut que ha perforat l'escaire de Konaté, el porter dels locals. 0-1 quan amb prou feines es duien cinc minuts de partit. L'extrem cedit pel Leganés ha sumat el seu segon gol del curs i ha mostrat les seves credencials per a ser part important de la plantilla a aquest final de temporada.

Els locals han intentat revertir la situació en els següents minuts, però els de Raúl Jardiel no han trobat manera. En una teòrica jugada aïllada, el Barça Atlètic ha provat sort amb una falta des de quasi mig del camp que la defensa terolenca ha desviat. Moha, però, no s'ha donat per vençut i ha tornat a 'penjar' la pilota a l'àrea, on l'ha rebut Noah Darvich que ha provat sort, però Arnau Gaixas l'ha tornat a refusar. Aquest cop, la sort ha estat del bàndol culer, i Mbacke ha rematat de cap la pilota que havia quedat a l'aire, col·locant el 0-2 al marcador al minut 24.

Al ritme de la 'doble N': Naim i Noah

Els dos jugadors més elèctrics del filial blaugrana s'han tornat a trobar, després d'una meravellosa jugada de l'extrem madrileny que s'ha desfet de la defensa aragonesa en un u contra u. Naim li ha cedit la pilota a Noah Darvich que s'ha estrenat a plaer amb la samarreta del filial del Barça, instaurant el 0-3 al lluminós, instants abans de finalitzar els primers 45 minuts.

IMG_20240316_180303_479

Tímida reacció del Teruel

El conjunt aragonès ha aprofitat els tres canvis realitzats a la represa del matx i ha atacat els de Rafa Márquez amb més intensitat que a la primera meitat. En una jugada on els futbolistes culers no han trobat solució, el Teruel ha trobat or. Aitor Pascual, al minut 61, ha escurçat la distància entre els dos combinats. Els defenses catalans no han pogut evitar que l'atacant de Ferrol es trobés sol i rematés a la porteria d'Astralaga.

Els aragonesos han estat a punt de retallar encara més el resultat, amb una doble ocasió d'Ahn June-Hyuk i Villanueva al minut 70, però el travesser d'Astralaga ha beneficiat els interessos del Barça Atlètic.

Segon de Naim i dels locals

Quan més ha pressionat el Teruel, Jaume Cuéllar, qui havia entrat per Percan, ha creat una gran jugada individual que ha culminat Naim García al minut 77. El madrileny s'ha mostrat com la gran referència del partit i ha firmat la seva última nota en aquest enfrontament. 1-4 i els de Rafa Márquez han sentenciat definitivament el marcador.

A les acaballes de l'enfrontament, un poderós xut de Facu García ha tornat a escurçar distàncies des de fora l'àrea. El jugador argentí ha sorprès Astralaga i ha marcat el segon dels terolencs. Tot i això, resultat insuficient per a evitar la victòria dels blaugranes. 2-4 final i el Barça ja duu nou partits consecutius sense conèixer la derrota.

Punxades de Nàstic i Deportivo de la Corunya

A més, els resultats de la jornada de dissabte han estat més que favorables per als interessos dels culers. El Nàstic no ha passat de l'empat sense gols a Cornellà i el Deportivo ha rascat un punt en els últims minuts a casa contra el Sabadell. Així, els gallecs es mantenen com a líders i en posició d'ascens directe, amb 52 punts, només un més que el Barça Atlètic i el Nàstic, empatats a 51.

Així, a falta del partit de la Ponferradina, que podria posar-se colíder, els de Rafa Márquez segueixen la seva escalada cap al lloc més alt de la taula.

FITXA TÈCNICA

Teruel, 2
Barça Atlètic, 4

Teruel: Taliby Konaté; Victor Sanchís (Alex Neskes, min. 46), Ismael Sierra, Arnau Gaixas, Fran Carmona; Francisco Tena (Daniel Villanueva, min. 59), Borja Romero (Ahn June-Hyuk, min. 46), Aitor Pascual, Nacho Castillo (Facu García, min. 59), Borja Martínez; Toni Gabarre (Guillem Naranjo, min. 46).

Barça Atlètic: Ander Astralaga; Moha Moukhliss (Brian Fariñas, min. 82), Mamadou Mbacke, Mikayil Faye, Gerard Martín; Noah Darvich, Marc Bernal (Sergi Domínguez, min. 75), Unai Hernández (Pau Prim, min. 75); Diego Percan (Jaume Cuéllar, min. 68), min,, Pau Víctor, Naim Garcia.

Gols: 0-1, Naim Garcia (min. 5); 0-2, Mbacke (min. 24); 0-3, Noah Darvich (min.42); 1-3, Aitor Pascual (min. 61); 1-4, Naim Garcia (min. 77); 2-4, Facu García (min. 91)

Àrbitres: Sergiu Muresan, Ricard Esteve, Rubén Díez i Adrián Calvo.