Barça Atlètic – Real Madrid Castilla: Un Miniclàssic per obrir el teló del Play-off

Barça Atlètic – Real Madrid Castilla: Un Miniclàssic per obrir el teló del Play-off

(21 hores, Esport3 i Instat TV) Els dos filials es veuen les cares a l’Estadi Johan Cruyff en l’anada de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens

Després d’una llarga i competida Lliga, la competició arriba a la fase dels Play-off d’ascens, on el Barça Atlètic es va guanyar la seva presència a pols. Els blaugrana afronten la primera eliminatòria amb il·lusió i responsabilitat, i ho fan davant del Real Madrid Castilla. Un doble Miniclàssic per determinar qui continua endavant en el camí de l’ascens a Segona Divisió, i que arrencarà aquest dissabte (21 hores) a l’Estadi Johan Cruyff.

El Real Madrid Castilla va acabar la temporada en la tercera posició del grup 1, mentre que el Barça Atlètic ho fa fer com a quart classificat del grup 2. Això va deparar aquesta atractiva eliminatòria entre dos filials amb identitats molt marcades, i amb Rafa Márquez i Raúl González a les banquetes.

L’eliminatòria arrencarà en un Estadi Johan Cruyff que s’espera que presenti un gran ambient culer, i una setmana més tard, el proper diumenge a les 20 hores, s’acabarà decidint a l’estadi Alfredo Di Stéfano de Valdebebas. Cal dir que, en cas d’empat al final d'una hipotètica pròrroga del partit de tornada, l’eliminatòria seria per al conjunt blanc per la seva millor classificació en la lliga regular. És per això que el Barça Atlètic vol sumar una victòria a casa i arribar a Madrid per davant en l’eliminatòria.

Feina ben feta i il·lusió

En la prèvia del partit, Rafa Márquez i Arnau Tenas van voler destacar la gran temporada que ha fet l’equip, valorant el premi que suposa disputar aquest Play-off d’ascens. A partir d’ara, afronten el repte amb la màxima il·lusió i no posen cap límit a la feina del grup. “En aquest tipus de partits has de ser molt eficaç i fregar la perfecció per aconseguir un bon resultat”, deia el tècnic mexicà.

El capità, per la seva banda, va destacar que “aquests partits es defineixen en les àrees; hem millorat en aspectes defensius i hem après dels errors”. “El Castilla és un gran rival, però nosaltres hem generat un grup espectacular i podem donar la cara davant qualsevol equip”, va afegir el porter.

L’equip arriba a l’eliminatòria carregat d’ànims gràcies al bon curs realitzat. A més, a dos dies del partit d’anada la plantilla va rebre la visita sorpresa d’Àlex Roca, atleta i ambaixador de la Fundació Barça, que va fer la part inicial de l’entrenament amb l’equip. A més, els va transmetre un missatge de suport i de màxima confiança.

Convocatòria de 23 jugadors

Per a aquest Miniclàssic d’anada, Rafa Márquez manté les baixes per lesió d’Arnau Rafús i també de Pelayo, tot i que el central ja va començar a entrenar amb el grup fa uns dies. El tècnic recupera Román Vega, un cop finalitzada la seva participació en el Mundial Sub20 amb l’Argentina. A més, la convocatòria la completen els jugadors juvenils Aleix Garrido, Biel Vicens, i la novetat de Lamine Yamal, que fins fa uns dies estava disputant l’Europeu Sub17.

Amb tot això, la convocatòria la formen els següents 23 jugadors: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Astralaga, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Aleix Garrido, Pocho, Lamine Yamal i Biel Vicens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut