Entrenament motivacional amb Àlex Roca

Entrenament motivacional amb Àlex Roca

L’ambaixador de la Fundació Barça ha compartit l’inici de la sessió d’aquest dijous amb el Barça Atlètic i ha animat l’equip de cara a l’eliminatòria de Play-off contra el Real Madrid Castilla

L’inici de l’entrenament del Barça Atlètic d’aquest dijous ha estat molt especial. I és que la sessió del filial blaugrana, en la setmana de l’inici del Play-off contra el Real Madrid Castilla, ha comptat amb la presència sorpresa d’Àlex Roca, ambaixador de la Fundació Barça i amb un vincle molt estret amb l’equip, que ha compartit l’activació prèvia a l’entrenament.

La sessió l’han dirigit conjuntament els preparadors físics de l’equip i l’Albert, preparador físic personal de l’Àlex Roca. Han dirigit exercicis grupals, dirigits a potenciar el treball en equip i la solidaritat entre companys. Aquests han estat els principals valors que han dut l’Àlex a ser la primera persona amb un 76% de discapacitat física en acabar una marató. Va ser el 19 de març, en la Marató de Barcelona. I ho va fer amb la seva dona, la Mari Carmen Maza, i tot un equip que l’envolta i l’ajuda.

El vincle Roca – Barça Atlètic

Abans d’aquella cita tan especial per a l’Àlex Roca i el seu equip, el Barça Atlètic li va voler enviar un missatge de suport i de confiança. I és que el vincle entre l’esportista i el filial blaugrana ve de lluny. El passat mes de desembre, l’Àlex Roca va fer una xerrada als jugadors i cos tècnic de l’equip, en la qual va explicar la seva història i va parlar sobre l’esperit de superació i l’actitud davant la vida.

Aquella xerrada va calar al cor del vestidor, i pocs dies després l’Àlex va baixar al vestidor de l’Estadi Johan Cruyff al final de l’últim partit de l’any (2-1 contra el Real Unión). Allà, l’equip li va fer entrega d’una samarreta del capità Arnau Tenas signada per tots els jugadors. Des d’aleshores, l’ambaixador de la Fundació Barça sempre ha estat molt a prop del filial, i ha assistit a molts partits a l’Estadi.

El mes de març va arribar el missatge de suport previ a la Marató, en la qual l’Àlex Roca va fer història juntament amb el seu equip. I aquest dijous, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha volgut tornar tot aquest suport mutu a l’equip abans de l’eliminatòria de Play-off contra el Real Madrid Castilla. “Tingueu clar que sols no aneu enlloc, però en equip podeu aconseguir tot allò que us proposeu”, ha transmès l’Àlex. A continuació, ha presenciat l’entrenament de l’equip al Camp 7, a dos dies del partit d’anada (dissabte 3, 21 hores).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut