El Castilla, rival del Barça Atlètic a la semifinal del play-off

El Castilla, rival del Barça Atlètic a la semifinal del play-off

L'anada, al Johan Cruyff, serà la setmana que ve, i una setmana més tard, l'eliminatòria es definirà del tot a territori blanc

Hi havia tot en joc en aquesta última jornada de la Primera Federació, i el Barça Atlètic ha fet els deures contra el Logroñés per assegurar-se la classificació pels play-off. Amb el seu triomf, a més, ha guanyat una posició al Grup 2 i ha acabat quart, el que fa que el seu rival a la primera ronda sigui el tercer classificat del Grup 1, que no és cap altre que el filial del Reial Madrid.

3200x2000-PLAY_OFF-BARCA_ATLETIC

Així, hi haurà una ració doble de MiniClàssics. El primer, del partit d'anada, es jugarà el cap de setmana que ve al Johan Cruyff, i la tornada es disputarà al camp Alfredo di Stéfano de Valdebbebas, tots dos encara sense horari confirmat. Si el Barça Atlètic és capaç de superar aquesta primera ronda passarà a la final per l'ascens, on hauria de desfer-se del guanyador de l'eliminatòria entre l'Eldense i el Celta B.

L'altra banda del quadre, que també decidirà un altre dels equips que puja a Segona Divisió, viurà unes semifinals entre la Reial Societat B i l'Alcorcón i una altra entre el Deprotivo de la Corunya i el Castelló. Tanmateix, això ja queda fora de l'interès barcelonista, ja que el Barça Atlètic, des de ja mateix, s'ha de centrar en, un cop celebrada la classificació, començar a pensar en la forma de superar el filial merengue.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut