UE Cornellà – Barça Atlètic: Desplaçament proper per continuar creixent

UE Cornellà – Barça Atlètic: Desplaçament proper per continuar creixent

(19 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana vol mantenir el bon estat de forma, que l’ha dut a encadenar cinc jornades consecutives sense perdre, contra un rival sempre complicat

Els partits contra la UE Cornellà sempre són dels més durs de cada temporada, i aquest dissabte el Barça Atlètic s’hi enfronta en un gran moment de forma. El conjunt dirigit per Rafa Márquez disputa el duel corresponent a la jornada 22 del grup 2 de 1a Federació contra el conjunt del Baix Llobregat amb l’objectiu de continuar creixent i allargar la ratxa de cinc partits sense perdre.

Tal com va informar la UE Cornellà durant la setmana, el duel es trasllada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque degut a la coincidència amb el partit de l’Espanyol al RCDE Stadium, on el Cornellà juga els seus partits com a local aquesta temporada.

Un rival sempre complicat

L’historial de les darreres temporades contra el Cornellà demostra la dificultat que suposa jugar contra l’equip verd. En l’historial d’enfrontaments, el balanç per al filial blaugrana és de quatre victòries, cinc empats i tres derrotes. En la primera volta, a l’Estadi Johan Cruyff, el resultat va ser de 0-0. El curs passat els duels van acabar amb victòria a casa (2-1) i derrota a Cornellà (1-0).

En la prèvia del partit, Rafa Márquez recordava “la complexitat que suposa enfrontar-se al Cornellà”. Sobre el seu equip, el tècnic mexicà va assegurar que “hem trobat l’equilibri de saber competir, ja sigui a casa o fora”. I és que en els últims cinc partits el Barça Atlètic ha sumat una victòria i un empat a domicili i dos empats i un empat com a local.

Moha i Pablo Torre, novetats

En la llista de 21 jugadors facilitada per Rafa Márquez destaquen les novetats de Moha Moukhliss, presentat aquesta setmana com a nou jugador blaugrana, i Pablo Torre, que podria disputar el segon partit de la temporada amb el Barça Atlètic. Per contra, el conjunt blaugrana té les baixes per lesió de Sergi Rosanas i Txus Alba, a més de Juanda, que continua disputant el Sudamericà Sub20 amb la selecció de Colòmbia.

Cal recordar, a més, que en els darrers dies han sortit de l’equip Álvaro Sanz (traspassat al Mirandés), Zacarías Ghailan (cedit al Mallorca B), Àlex Valle (renovat i cedit a l’Andorra) i Emre Demir (traspassat al Fenerbahce).

Amb tot això, els jugadors convocats per al partit són aquests: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Arnau Rafús, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Moha Moukhliss, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Alvaro Nuñez, Fabio, Pablo Torre, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Víctor Barberà, Ilias Akhomach i Lucas Pocho Román.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut