Moha ja vesteix de blaugrana

Moha ja vesteix de blaugrana

El nou jugador del Barça Atlètic ha passat la revisió mèdica i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff

Aquest dimarts es va anunciar la incorporació de Moha Moukhliss al Barça Atlètic procedent de l’Andorra. El jugador de 22 anys, nascut a Madrid, arriba cedit fins a final de temporada, i no ha trigat a viure la seva primera jornada com a jugador blaugrana.

Moha ha estat aquest mateix dimecres a les instal·lacions del Club. Primer ha passat la revisió mèdica, que s’ha dividit entre l’Hospital de Barcelona i els Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment, el nou jugador del Barça Atlètic s’ha desplaçat a l’Estadi Johan Cruyff, on s’ha vestit de blaugrana i ha pogut trepitjar la gespa. Està previst que aquest dijous pugui fer el primer entrenament amb els seus nous companys sota les ordres de Rafa Márquez.

En les seves primeres declaracions a Barça TV, Moha ha explicat que “venir al Barça Atlètic és un pas endavant en la meva carrera”, i ha comentat que afronta aquesta etapa “amb molta il·lusió”. En aquest sentit, ha afegit: “Vinc a aportar el meu granet de sorra”. Per últim, el nou jugador blaugrana s’ha definit com “un jugador que s’adapta a tot el mig del camp, amb visió de joc i última passada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut