Moha Moukhliss, nou jugador del Barça Atlètic

Moha Moukhliss, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per a la cessió del jugador madrileny fins al 30 de juny del 2023 i no inclou cap opció de compra

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per a la cessió del jugador Moha Moukhliss fins al 30 de juny del 2023. No existeix cap opció de compra.

L'acord queda pendent de la corresponent revisió mèdica, que es durà a terme quan el jugador arribi a Barcelona en els propers dies.

Bona tècnica i capacitat associativa

Nascut a Madrid el 6 de febrer del 2000 i d’origen marroquí Moha Moukhliss és un migcampista que arriba al Barça Atlètic procedent del FC Andorra. Abans de fitxar pel conjunt del Principat, Moha es va formar a les categories inferiors del Real Madrid fins arribar al Real Madrid Castilla. Posteriorment, Moha va marxar al Celta B en qualitat de cedit i l’any següent va fitxar pel Valladolid Promeses, equip amb el qual va disputar 58 partits i va marcar un gol. Després del seu pas pel conjunt de Pucela, Moha va fitxar pel FC Andorra, on aquesta temporada ha disputat 9 partits.

Amb la seva arribada el Barça Atlètic incorpora un migcampista amb bon toc de pilota, guanyador de duels, amb una gran tècnica i una bona capacitat associativa amb els companys sobre la gespa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut