Real Sociedad B – Barça Atlètic: Amb el repte de guanyar lluny de casa

Real Sociedad B – Barça Atlètic: Amb el repte de guanyar lluny de casa

(18 hores, Esport3 i Instat TV) En el duel de filials, el conjunt de Rafa Márquez busca sumar la primera victòria fora del Johan Cruyff, després dels empats a zero a Alcoi i Amorebieta

El Barça Atlètic disputa aquest diumenge el duel corresponent a la jornada 6 del grup 2 de Primera Federació. El filial blaugrana visita Zubieta per enfrontar-se a la Real Sociedad B en el duel de filials de la jornada, en el que els culers volen confirmar el bon inici de temporada i sumar la primera victòria fora de casa.

El conjunt de Rafa Márquez s’ha mostrat molt sòlid al Johan Cruyff, amb tres victòries en tres partits contra el Castelló (3-2), el Calahorra (2-0) i el Múrcia (2-0), però fora de casa ha sumat dos empats a zero, contra l’Alcoyano i l’Amorebieta. A més del triomf, el filial blaugrana també té l’assignatura pendent del gol lluny de casa.

La Real Sociedad B, per la seva banda, ha sumat fins al moment cinc punts en cinc jornades. El filial basc va guanyar en la primera jornada contra l’Eldense (2-0), i després ha sumat dos empats contra el Calahorra (1-1) i l’Athletic Club B (1-1) i dues derrotes contra el Múrcia (1-2) i l’Intercity (5-2). En la prèvia del partit, Rafa Márquez explicava que el rival d’aquest diumenge “té una manera de jugar similar a la nostra”, i espera un duel atractiu.

Convocatòria de 19 jugadors

Per a aquest partit, el tècnic blaugrana recupera els internacionals Ilias Akhomach i Fabio Blanco, però no podrà comptar amb Arnau Tenas i Marc Casadó, que van ser convocats amb el primer equip per al partit a Mallorca. Tampoc estarà disponible Álvaro Sanz, que va quedar fora de la llista a causa d’unes molèsties en l’adductor de la cama dreta. La seva absència se suma a les baixes per lesió de Zacarías Ghailan, Sergi Rosanas, Estanis Pedrola i Antonio Aranda, que ja va entrenar amb el grup en l’última sessió.

Davant d’aquestes absències, Rafa Márquez va citar els juvenils Ander Astralaga, Aleix Garrido i Víctor Barberà, que també venen d'estar amb la selecció, per completar la llista de 19 convocats que van viatjar el dissabte cap a Donosti: Nil Ruiz, Astralaga, Chadi Riad, Zalaya, Diounkou, Roberto, Román Vega, Emre Demir, Álvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Aleix Garrido, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut