Cinc jugadors més signen amb el president Laporta

Cinc jugadors més signen amb el president Laporta

Aquest dijous han passat pel despatx del president Luismi Cruz, Roberto, Zalaya, Nil Ruiz i Diounkou per formalitzar les seves incorporacions al Barça Atlètic

Segona jornada de signatures oficials amb el president Joan Laporta. Aquest dijous l’equip ha tingut dia de descans, abans del partit del diumenge al camp de l’Amorebieta, però l’activitat s’ha traslladat de nou al despatx del president, a les oficines del Camp Nou. Després dels vuit jugadors que van signar aquest dimecres, en aquesta segona jornada els ha arribat al torn a cinc jugadors més: Luismi Cruz, Roberto Fernández, Álex Zalaya, Nil Ruiz i Alpha Diounkou.

Els cinc jugadors han formalitzat les seves incorporacions al Barça Atlètic. Luismi Cruz, Roberto i Diounkou han arribat al Club cedits per una temporada procedents del Sevilla, el Màlaga i el Granada, respectivament. Per la seva banda, Nil Ruiz ha signat un contracte de dues temporades després de tancar l’etapa juvenil a la Damm. Zalaya, que encara no ha debutat, és l’última incorporació a la plantilla de Rafa Márquez, i ha signat un contracte d’una temporada.

A l’igual que els seus companys que van signar el dimecres, tots cinc jugadors han rebut, de mans del president Joan Laporta, el carnet com a nous socis del FC Barcelona.

En els actes de signatura també han estat presents el vicepresident, Rafael Yuste, el president del Barça Atlètic, Jordi Casals, i el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut