Jornada de signatures amb el president Laporta

Jornada de signatures amb el president Laporta

Els jugadors Marc Casadó, Chadi Riad, Carbonell, Álvaro Núñez, Txus Alba, Juanda, Pelayo i Arnau Rafús han completat l’acte oficial de signatura amb el president Joan Laporta

Aquest dimecres l’activitat del Barça Atlètic s’ha traslladat al despatx del president després de l’entrenament conjunt amb el primer equip. L’equip s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i després diversos jugadors han completat l’acte oficial de signatura de contracte amb el president Joan Laporta a les oficines del Camp Nou.

Marc Casadó, Chadi Riad, Txus Alba, Juanda i Pelayo han signat oficialment la seva renovació després de tancar l’etapa juvenil. També ho ha fet Arnau Rafús, que ha ampliat una temporada més la seva vinculació al Club mentre es recupera d’una lesió de genoll. Per la seva banda, Àlex Carbonell i Álvaro Núñez han segellat formalment la seva incorporació al Club, en ambdós casos fins al 30 de juny del 2023.

Tots ells, a més, ja són nous socis del FC Barcelona. El president Joan Laporta ha estat l’encarregat d’entregar, un a un, els respectius carnets de soci per als jugadors del Barça Atlètic.

En els actes de signatura també han estat presents el vicepresident Rafael Yuste, el president del Barça Atlètic, Jordi Casals, i el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut