UE Olot – Barça Atlètic: Últim amistós de la pretemporada

UE Olot – Barça Atlètic: Últim amistós de la pretemporada

(19:00 hores, Esport3 i Barça TV) El conjunt de Rafa Márquez disputa un duel benèfic a Olot a 10 dies de l’inici de Lliga

El Barça Atlètic afronta aquest dimecres a les 19:00 hores l’últim partit amistós de la pretemporada amb la visita a la UE Olot. Es tracta d’un partit solidari, ja que els beneficis que s’aconsegueixin aniran destinats a Càritas Garrotxa. El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i Barça TV.

El conjunt de Rafa Márquez encara un nou partit de preparació a 10 dies de l’inici de la Primera Federació. Però abans, el diumenge (19:30 hores), els blaugranes encara disputaran la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya al camp del San Cristóbal. A partir d’aleshores, ja centraran tota l’atenció en l’estrena de la Lliga, el dissabte 27 al Johan Cruyff, contra el Castelló.

Per al duel d’aquest dimecres Rafa Márquez manté les baixes dels últims partits d’Aranda, amb una lesió a la sindesmosis del turmell esquerre, de Zacarías Ghailan, amb una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, i de Juanda, amb una lesió a l’adductor llarg de la cama dreta. En canvi, el tècnic del Barça Atlètic podria comptar ja amb Pelayo Fernández després d’haver-se recuperat d’una greu lesió de genoll.

Al davant hi haurà una UE Olot que competeix en la Segona Federació i que des de fa uns dies compta en la seva plantilla amb Josep Cerdà i Mamadou Saïdou Bah, cedits pel Barça Atlètic al conjunt garrotxí fins al 30 de juny del 2023.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut