Barça Atlètic – Valencia Mestalla: Duel amistós entre filials

Barça Atlètic – Valencia Mestalla: Duel amistós entre filials

(19:00 hores, Barça TV i Esport3) Els de Rafa Márquez tornen a jugar al Johan Cruyff abans d’afrontar la segona eliminatòria de Copa Catalunya

El Barça Atlètic torna a jugar aquest dimecres un partit a l’Estadi Johan Cruyff, rebent al Valencia Mestalla en el cinquè amistós de la pretemporada. Després d’haver superat ronda en la Copa Catalunya guanyant a la UE Tona (0-4), el conjunt de Rafa Márquez disputarà aquest amistós abans de la segona eliminatòria, que l’enfrontarà al Badalona el proper diumenge a les 19 hores.

El filial blaugrana continua la seva preparació a menys de tres setmanes per a l’inici de la Primera Federació. Amb entrenaments i partits programats durant tota la setmana, el Barça Atlètic vol arribar de la millor manera possible a l’inici de la Lliga. El partit d’aquest dimecres contra el Valencia Mestalla tornarà a posar a prova el progrés de l’equip, davant d’un rival que competeix en la Segona Federació.

Les entrades per al Barça Atlètic – Valencia Mestalla d’aquest dimecres (19 hores) seran gratuïtes i es recolliran a les taquilles de l’Estadi Johan Cruyff durant el dia del partit. A més, el duel es podrà seguir en directe per Barça TV i Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut