FC L’Escala – Barça Atlètic: Un amistós tradicional

FC L’Escala – Barça Atlètic: Un amistós tradicional

(19:30 hores, Barça TV) El conjunt de Rafa Márquez torna a posar a prova la seva progressió en la desena edició d’aquest partit de pretemporada

El Barça Atlètic disputa aquest dijous (19:30 hores, Barça TV) el segon partit amistós de la pretemporada. Després de la victòria a La Jonquera en l’estrena, el filial blaugrana jugarà al Municipal Nou Mirador contra el FC Escala, que va arrencar la seva pretemporada aquesta mateixa setmana.

Es tracta d’un partit amistós que ja és tradició. I és que serà la desena temporada consecutiva que el filial del Barça visiti el FC L’Escala durant l’època de preparació. Els nou precedents auguren gols, i els culers sempre n’han sortit guanyadors.

Un possible debut

El conjunt de Rafa Márquez va tancar el diumenge l’estada d’una setmana a La Vall d’En Bas amb bones sensacions, i aquesta setmana ha continuat amb la preparació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El tècnic mexicà tornarà a disposar dels jugadors que ja van participar en el primer partit a La Jonquera, als quals s’hi podria sumar Roberto Fernández, l’última incorporació de l’equip que ja fa uns dies que s’exercita amb els nous companys.

Després d’aquest amistós a L’Escala el Barça Atlètic disputarà els dos partits següents com a local: primer contra el CE Manresa a la Ciutat Esportiva el diumenge 31 (19:00 hores) i més tard contra el FC Andorra a l’Estadi Johan Cruyff el dimecres 3 d’agost (19:00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut