Acord amb el Bruges per al traspàs de Ferran Jutglà

Acord amb el Bruges per al traspàs de Ferran Jutglà

El FC Barcelona i el club belga han arribat a un acord a canvi de 5 milions d’euros per al traspàs del davanter del Barça B

El FC Barcelona i el Club Bruges han arribat a un acord per al traspàs de Ferran Jutglà per 5 milions d’euros. El Club es reserva un 10% de la plusvàlua d’una futura venda del jugador per part del club belga.

El Club expressa públicament el seu agraïment a Ferran Jutglà pel seu compromís i la seva dedicació, i li desitja molta sort i èxits en el futur.

41 partits i 21 gols de blaugrana

Ferran Jutglà va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2021 procedent del filial de l’Espanyol, després de passar per equips com l’Unificación Bellvitge o el Sant Andreu, entre d’altres. Des de la seva arribada ha disputat un total de 41 partits amb la samarreta blaugrana, 32 amb el Barça B i nou amb el primer equip, a més de l’amistós de la Maradona Cup a l’Aràbia Saudita.

En aquests, ha marcat 21 gols com a culer. Amb el primer equip va marcar dos gols oficials (en Lliga contra l’Elx i en Copa del Rei a Linares) i un altre en partit amistós. En total ha acumulat 464 minuts oficials amb el primer equip.

Amb el Barça B ha acabat com a Pitxitxi de la Primera RFEF Footers gràcies als 19 gols (un de penal).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut