Ferran Jutglà, màxim golejador del Barça B

El davanter blaugrana és el màxim anotador del filial amb 17 dianes, a més d'haver-ne marcat dos més amb el primer equip

Gols decisius. Ferran Jutglà és un dels protagonistes del Barça B aquesta temporada. I és que el jugador nascut a Sant Julià de Vilatorta l’1 de febrer del 1999 no ha fet més que créixer des de la seva arribada al Club el darrer estiu. Ha passat de debutar amb el Barça B en un amistós de pretemporada davant l’Escala, a fer-ho i veure porteria amb el primer equip al Camp Nou.

Gols decisius

Les dianes de Ferran Jutglà han estat decisives i han donat als de Sergi Barjuan cinc punts de forma directa. Si ens mirem al detalls les seves dianes estan repartides de la següent manera: Linense (1), Andorra (2), Sevilla Atl. (1), Atl. Sanluqueño (3), Costa Brava (2), Linares (1), Albacete (1), Alcoyano (1), Betis Dep. (1), Linense (1), Vila-real B (1), At. Baleares (2).

DSC_9640-min

Registristes de Pitxitxi

El davanter del Barça B encadena cinc jornades consecutives veient porteria fins al punt de situar-se com el màxim realitzador dels dos grups de la Primera RFEF després del doblet que el de Sant Julià de Vilatorta va firmar davant l'Atlético Sanluqueño.

Jutglà ha disputat 2385 minuts amb el Barça B aquest curs en els quals ha marcat 17 gols. Una mitja d'un gol cada 140 minuts. En el seu grup suma tres goles que el següent màxim realitzador, Arana (Vila-real B), quatre a Dioni (Atl. Baleares), Chiki (Cornellà) i Arribas (Reial Madrid Castilla). Pel que fa a l'altre grup de Primera RFEF trobem a Alberto Quiles com a màxim realitzador amb 16 dianes.

Números de rècord

A més, el jove davanter blaugrana es troba a només un gol d'arribar als registres de Gerard Deulofeu i Dani Romera amb el filial barcelonista, els quals van marcar 18 gols a les temporades 2012/13 i 2016/17, respectivament. Així doncs, està a un gol de situar la millor marca golejadora al Barça B de l'última dècada, i només tindria per davant els 32 gols que va marcar Jonathan Soriano al curs 2010/11.

Debut amb el primer equip

Ferran Jutglà també va debutar amb el primer equip disputant nou partits entre Lliga, Copa i Supercopa. En total 464 minuts en els quals l'osonenc va marcar dues dianes, contra l'Elx al Camp Nou on va obrir el camí de la victòria (3-2) i a la Copa davant el Linares (1-2).