Barça B – Atlético Sanluqueño: Golejada per tornar al camí triomfal (5-0)

Barça B – Atlético Sanluqueño: Golejada per tornar al camí triomfal (5-0)

Els blaugranes demostren tot el seu potencial ofensiu i sumen la seva tercera victòria consecutiva a casa en un partit que han dominat des dels primers instants

Després de la dolorosa derrota contra l’Atlètico Baleares, el Barça B s’ha refet de la millor forma possible: al seu estadi i amb una golejada que ha deixat moments d’un futbol d’alt nivell (5-0). Així doncs, dos gols de Ferran Jutglà en la primera meitat i les dianes de Fabio Blanco, Aranda i Peque Polo en el segon temps han permès als blaugranes sumar un nou triomf i acostar-se, ulteriorment, a les posicions de play-off. I és que, amb aquest resultat, els homes de Sergi Barjuan es queden a només dos punts de l’Alcoyano, equip que tanca la zona promocional de la categoria.

Ferran Jutglà lidera la superioritat blaugrana

Sota una intermitent pluja, el duel ha iniciat amb un Barça B fent de la possessió de la pilota el seu pal de paller. Les insistents combinacions dels migcampistes blaugranes a poc a poc s’han anat transformant en arribades cada cop més perilloses.

Amb aquest context de domini culer, l’encarregat de desfer la igualada ha estat el màxim golejador de la categoria: Ferran Jutglà. El davanter de Sant Julià de Vilatorta ha avançat al conjunt barceloní en el marcador amb un xut enroscat que s’ha acabat introduint al fons de la xarxa gaditana després de tocar, primer, en la fusta dreta de la porteria defensada per Isma Falcon i, després, en el cos del mateix porter andalús (1-0, min. 31).

Minuts més tard, el ‘23’ blaugrana ha tornat a demostrar tots els seus repertoris ofensius rematant, amb un inapel·lable cop de cap, una centrada d’Aranda des del córner esquerre (2-0, min. 38). Així, amb el nom de Ferran Jutglà reflectit per partida doble al lluminós del Johan Cruyff, els de Sergi Barjuan han marxat al vestidor liderant el matx de forma clara.

Final amb golejada blaugrana

El segon acte, ha servit als blaugranes per confirmar la seva superioritat. Amb un conjunt visitant que s’ha vist obligat a estirar-se per tenir possibilitats de reduir diferències, els barcelonins han trobat en el contraatac la seva principal arma. Precisament així és com arribat el tercer gol blaugrana. Duent la firma de Fabio Blanco, la nova diana culer ha servit al Barça B per respirar més tranquil (3-0, min. 70)

D’aquesta manera, quan el partit ja tenia un ritme considerablement més baix, un gol des de fora de l’àrea d’Aranda (4-0, min. 77) i una diana de Peque Polo, aprofitant una sèrie de rebots (5-0, min. 85)  ha tancat un partit que ha tingut un únic color, el blaugrana. 

Fitxa tècnica

Barça, 5

Atlético Sanluqueño, 0

Barça: Arnau Tenas, Mika Mármol, Diounkou, Nils Mortimer, Matheus, Aranda, Ramos Mingo, Escobar, Jutglà, Balde, Fabio Blanco.

Atlético Sanluqueño: Isma Falcón, Navas, Javi Barrio, Pelón, Adrián Armental, Pedro Martín, Theo García (Azueke, min. 46), Miguelete, Hassane, Héctor Martínez, Ramon Riego (Toni García, min 46).

Gols: 1 – 0, Ferran Jutglà (min. 31); 2 – 0, Ferran Jutglà (min. 38); 3 – 0, Fabio Blanco (min. 70); 4 – 0, Aranda (min. 77); 5 – 0, Peque Polo (min. 85).

Àrbitre: Andrés Molina Fuentes. Ha amonestat amb targeta groga al local Mika Mármol i als visitants Pedro Martín, Carrasco i Theo García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut