At. Sanluqueño – Barça B: Volen mantenir-se en el camí del triomf

At. Sanluqueño – Barça B: Volen mantenir-se en el camí del triomf

(19:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana, que acumula cinc jornades sense perdre, busca tres punts més a domicili en el retorn de Sergi Barjuan a la banqueta

El Barça B visita aquest dissabte (19 hores) l’Atlético Sanluqueño en el duel corresponent a la jornada 12 de la Primera RFEF Footers. L’estadi El Palmar posarà a prova la bona ratxa del filial blaugrana, que acumula cinc jornades sense perdre, amb tres victòries i dos empats. En el retorn de Sergi Barjuan a la banqueta després de la seva etapa d’interinatge al primer equip, els culers buscaran tres punts més a domicili contra un rival amb uns números similars.

I és que el Barça B és quart a la classificació amb 19 punts, mentre que l’Atlético Sanluqueño és sisè amb només un punt menys (18). Tots dos equips sumen cinc victòries en les 11 jornades disputades fins al moment, i a més comparteixen la condició de ser la segona millor defensa del grup 2, amb només 8 gols encaixats. Al seu estadi, el conjunt gadità ha sumat dues victòries (contra els filials del Sevilla i el Reial Madrid), dos empats (contra el Nàstic i l’Alcoyano) i una derrota (contra el Linares).

19 jugadors convocats; I. Akhomach, baixa

El conjunt de Sergi Barjuan es va desplaçar a terres andaluses aquest divendres, després d’haver completat l’últim entrenament previ al partit. El tècnic blaugrana té la baixa d’última hora d’Ilias Akhomach, amb una entorsis al turmell dret. La baixa de l’extrem se suma a les de Jandro Orellana i d’Igor Gomes. En canvi, Sergi recupera Abde, que no va estar disponibles els dos últims partits per ser convocat amb el primer equip.

Amb això, Sergi Barjuan es va endur un total de 19 futbolistes a Sanlúcar: Iñaki Peña, Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas De Vega, Matheus, Kays Ruiz, Ndiaye, Peque Polo, Aranda, Ez Abde, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Jutglà i Arnau Solà.

L’Atlético Sanluqueño – Barça B que es disputarà aquest dissabte a les 19 hores (en directe per Esport3 i Footers) és un duel inèdit, ja que els dos equips mai no s’han enfrontat en competició oficial. En aquesta estrena, el filial blaugrana buscarà tres punts que el consolidaria en la zona alta i distanciaria en la classificació a un rival directe.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut