Bona ratxa per situar-se en play-off

Bona ratxa per situar-se en play-off

El Barça B acumula cinc partits consecutius sumant punts, ja en té 19 i per primera vegada va tancar una jornada en posicions de play-off d’ascens

La victòria del dissabte passat contra el Sevilla Atlético (4-0) a l’Estadi Johan Cruyff va permetre al Barça B tancar la jornada en posicions de play-off d’ascens en el grup 2 de la Primera RFEF Footers. Ho feia per primera vegada aquesta temporada, gràcies a la ratxa de cinc partits consecutius sense perdre, amb tres victòries, dos empats i tres porteries a zero. Des de la derrota a Castelló (2-0), el filial blaugrana ha encadenat una ratxa de cinc partits invicte, amb triomfs contra l’Andorra (2-1), el Linares Deportivo (1-2) i el Sevilla Atlético (4-0), amb dos empats entremig contra el Real Madrid Castilla (0-0) i l’Alcoyano (0-0).

Amb tot això, el Barça B ocupa ara mateix la quarta posició amb 19 punts, tres menys que l’Atlético Baleares i l’Albacete, que són segon i tercer a la classificació, respectivament. Per darrere del filial blaugrana hi ha sis equips igualats a 18 punts (Algeciras, At. Sanluqueño, Andorra, Castellón, Nàstic de Tarragona i Linense).

14 gols a favor i 8 en contra

L’escalada de posicions del Barça B en les darreres jornades es deu a la solidesa defensiva i a la millora dels números en atac. I és que el filial culer ja té la segona millor defensa de la categoria, amb només vuit gols encaixats en 11 jornades, els mateixos que l’Atlético Sanluqueño, curiosament el proper rival dels blaugrana. Només els supera el líder, el Vila-real B, que n’ha encaixat sis.

L’equip també ha anat a més en atac, després d’unes primeres jornades en què tenia dificultats per trobar la porteria rival amb eficàcia. Els culers ja sumen 14 gols a favor, només superats pel filial del Vila-real (22), l’Atlético Baleares (19) i l’Algeciras (19). Amb el mateix registre golejador que el Barça B estan l’Albacete i l’Andorra.

En el capítol golejador destaca el nom d’Angel Rodado, que contra el Sevilla Atlético va marcar el seu quart gol de la temporada. El segueix Ferran Jutglà, que també va marcar l’últim cap de setmana i ja en duu tres. Aranda i Ilias Akhomach porten dos gols, mentre que Nils Mortimer i Matheus, amb un cadascú, completen la taula de golejadors culers.

Així està ara mateix la classificació del grup 2 de la Primera RFEF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut