Barça B - Sevilla Atlético: Golejada blaugrana (4-0)

Barça B - Sevilla Atlético: Golejada blaugrana (4-0)

Sota l’atenta mirada de Xavi Hernández, nou entrenador del primer equip, el filial ha dominat amb claredat el partit a l’Estadi Johan Cruyff

Cinquena victòria del Barça B a la Primera RFEF. La tercera a casa, en un Estadi Johan Cruyff que aquest dissabte ha viscut una gran tarda de futbol (4-0). Perquè el filial, encara amb Albert Capellas a la banqueta, ha aconseguit golejar el Sevilla Atlético, a la jornada 11, amb un doblet d’Ilias Akhomach i els gols de Rodado i Jutglà. 

 

Tot això amb Xavi Hernández present a les grades del Johan Cruyff, que ha pogut gaudir d’un Barça B dominador i solvent després que aquest dissabte al matí hagi aterrat a Barcelona per tal de ser presentat aquest proper dilluns com a nou tècnic del primer equip.

 

Quatre gols en el primer temps

El Barça B ha dominat el partit des del principi. I, gràcies a aquest domini, ha pogut aconseguir un gran avantatge ja al descans. Concretament un 4-0 que ha reflectit a la perfecció el control blaugrana. Ilias Akhomach, amb un doblet, ha avançat el filial ràpidament. Primer ha marcat amb un xut creuat després d’una passada de Matheus (1-0,  min 7), mentre que ha repetit amb un xut des de la frontal que, malgrat la intervenció del porter, ha acabat entrant (2-0, min 21). 

L’equip blaugrana no s’ha aturat aquí, perquè encara han arribat dos gols més abans del pas pels vestidors. Així, Rodado ha afusellat la porteria rival quan ha aprofitat una assistència de Jutglà (3-0, min 34). Minuts més tard, el mateix Jutglà ha pogut transformar el seu gol en un córner servir per Aranda i rematat al primer toc des del segon pal (4-0, min 38). 

Sense més gols

Els quatre gols del primer temps han fet baixar el ritme del partit. El Barça B ha contemporitzat bé el joc i, tot i que ha tingut ocasions, ja no ha tingut tant d’encert. Un segon temps en què s’ha pogut veure sobre la gespa Gerard Fernández ‘Peque’, després de dos mesos apartats del terreny de joc per lesió, i Kays Ruiz, que ha debutat amb el Barça B. 

L’expulsió per vermella directa de Juanlu a quinze minuts per al final ha acabat d’adormir el duel, que ja ha anat apagant-se a poc a poc.

Finalment, una victòria que permet a l’equip blaugrana sumar cinc jornades seguides sense conèixer la derrota i seguir escalant a la classificació. Ja té 19 punts en 11 jornades i ara el proper repte serà l’Atlético Sanluqueño.

LA FITXA

Barça B, 4
Sevilla Atlético, 0

Barça: Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado (Peque, min 67), Matheus (Kays Ruiz, min 80), Ndiaye (Ramos Mingo, min 80), Aranda (Lucas de Vega, min 80), Jutglà (Jordi Escobar, min 73) i Ilias Akhomach.

Sevilla Atlético: Alfonso, Valentino, Aspar, Kike Salas, Pablo Pérez (Juan María, min 46), X. Sintes (Lulo, min 46), Capi (Antonio Arcos, min 62 (Juanmi García, min 80)), N. Quintana, Luismi Cruz, Juanlu i Santisteban (Carlos Álvarez, min 46). 

Gols: 1-0, Ilias Akhomach (min 7). 2-0, Ilias Akhomach (min 21). 3-0, Rodado (min 34). 4-0, Jutglà (min 38).  

Àrbitre: Daniel Palencia Caballero. Groga als locals Arnau Comas i Matheus i als visitants Kike Salas, Luismi, Antonio Arcos i Nacho Quintana. Ha expulsat el jugador del Sevilla Juanlu, amb vermella directa (min 76). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut