Així serà la pretemporada del Barça B

Així serà la pretemporada del Barça B

El filial de Sergi Barjuan disputarà sis partits amistosos abans de l’inici de la Primera RFEF i farà una estada a la Vall d’en Bas de l’1 al 6 d’agost

El Barça B de Sergi Barjuan està immers en la primera setmana de treball a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ja té planificada la pretemporada abans de l’inici de la Primera RFEF. El filial blaugrana farà una estada a la Vall d’en Bas entre l’1 i el 6 d’agost, i abans del primer partit oficial disputarà sis amistosos.

El primer partit del nou Barça B de Sergi Barjuan es disputarà el proper divendres 23 de juliol (20 hores) al Camp Municipal Nou Miramar de l'Escala i finalment tindrà al FC L'Escala com a rival. Uns dies després, el dijous 29 (19 hores), el rival serà la Fundació Esportiva Grama. Durant l’estada a la Vall d’en Bas els blaugranes jugaran un partit contra l’UE Olot el dimarts 3 d’agost.

Un cop finalitzat l’stage, els de Sergi Barjuan seguiran preparant l’inici de la Lliga a casa, i el diumenge 8 d’agost jugaran contra el Girona FC al Centre d'Entrenament La Vinya de Caldes de Malavella. El penúltim amistós tindrà lloc el dissabte 14 a les 19 hores a l'estadi Johan Cruyff contra el Nàstic de Tarragona, equip de la mateixa categoria que el Barça B. L’últim partit de la pretemporada serà set dies després, el dissabte 21, contra el Llagostera al Municipal de Palamós.

Serà una pretemporada de set setmanes per preparar l’inici de la Primera RFEF, que està previst per a l’últim cap de setmana d’agost (28-29).

PARTITS AMISTOSOS

Divendres 23/07 (20:00h): FC L'Escala – BARÇA B

Dijous 29/07 (19:00h): BARÇA B – Fundació Esportiva Grama

Dimarts 03/08 (horari per confirmar): UE Olot – BARÇA B

Diumenge 08/08 (horari per confirmar): Girona FC – BARÇA B

Dissabte 14/08 (19:00h): BARÇA B – Nàstic de Tarragona

Dissabte 21/08 (horari per confirmar): UE Llagostera – BARÇA B

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut